Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Visegrád topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
TZoli
1157 élménybeszámolót írt
1157
20 éve tag
2021.01.21. 09:48
Szerintem tudják! :)
Ha végre sikerül egy kis szabadidőt varázsolni, délután kilátogatunk.
Üdv
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2021.01.21. 08:57
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Ma is napos időnk lesz, de pályáink árnyékban maradnak!

A Nagy Villám-hegy meredek felső része, az esetek többségében sajnos használhatatlan, de most jótékony árnyékban tartja az alsó, hóágyúzott részeket. Mivel a pályák a hegy É-i oldalán vannak, csak a fogadó épületünk teraszait süti meg a nap, a pályákat alig éri, még a természetes hó is megmaradt környezetünkben. Szóval most nem a fővárosi olvadásból kell kiindulni, mert nálunk még igazi tél van.

Szokás szerint 9-19-ig vagyunk nyitva az 1/A, 3/A, és ingyenes bébi pályákkal, a 2/A-n kevesebb a hó, üzemszerű használatot sajnos nem bírja, így azt csak oktatásra használjuk. Működik a síkölcsönző, sí és sb iskola, valamint a büfé is. Melegedőnk nem lehet nyitva (ott a kölcsönzőnk működik), az épület mögötti réten pihenőpadokat helyeztünk ki, oda is besüt a nap.

Hangsúlyozni szeretném, hogy nincsen tömeg nálunk, tegnap még este is alig volt sorállás, bátran el lehet indulni hozzánk, akár munka után is. A kétkedőknek pedig 5 kamera áll rendelkezésére, hogy szembesülni lehessen a tényekkel. Ráadásul tegnap ért véget az SMSZ síoktatói képzés nálunk, és a síoktatók síoktatói is elismeréssel nyilatkoztak a pálya állapotokat illetően, ők pedig az ausztriai gleccserekhez vannak szokva. Persze nem is tudják, hogy itt is gleccseren voltak, csak minin!

Várunk minden sportbarátot szeretettel!

Üdv! Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.