Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Visegrád topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
vasssy
1780 élménybeszámolót írt
1780
18 éve tag
2023.12.13. 00:04
Csak egy észrevétel, hogy ez a kép havasabb mint a jelenlegi profilképetek! 🙂
Visegrád - Nagyvillám
848 élménybeszámolót írt
848
14 éve tag
2023.12.12. 08:34
Kedves sí és snowboardos barátaink!

Ma napos időnk lesz!

Sokan vágynak már egy kis napsütésre, azoknak ajánlom a mai délutánt, de az este érkezők is élvezhetik a lámpáink "melegét", mert sárgás fényeink a napot idézik. Úgy néz ki ez lesz az utolsó természetes havas sínapunk, mindenkit arra bíztatok használja ki a mai lehetőséget, mert holnaptól bizonytalan a működésünk, az érkező esős időnek köszönhetően. A pályák alján, a becsúszóknál már látszik az igénybevétel, ott kézi hóhordással fogunk javítani a körülményeken, de összességében egybefüggő a hótakaró a pályákon, mint az a kameráinkon is látható.

Ma is (kedd) 13-20 óráig leszünk nyitva, az 1/a, 2/a és bébi pályákkal. Lesz kölcsönző és büfé is, síiskola pedig előzetes jelentkezéssel (30/1801771). Még munka után is is érdemes elindulni hozzánk, a fővárostól alig egy órányira vagyunk. Hadat üzentünk az inflációnak, idén nem emelkedtek áraink. Hétközi, kedvezményes árak vannak érvényben, ami tovább csökkenthető 3+1 kedvezményünkkel, ha többen egyszerre érkeznének. A visegrádi polgárok idén is kivételezett helyzetben vannak, a rendkívül kedvezményes szezonbérlettel, reméljük idén tél is lesz hozzá.

Kérjük támogassátok látogatásotokkal, a kuriózumnak számító mini gleccserünket, mert egyébként, egyszerűen elolvadunk, és nyomtalanul eltűnünk a hegyről. Reméljük minél több havat sikerül átmenteni, a hét végén érkező hidegfrontig, és hópotlással mielőbb újra tudunk nyitni.

Várunk mindenkit szeretettel!

Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
IMG20231210155732.jpg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.