Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Campiglio Dolimiti Di Brenta - Madonna, Pinzolo, Folgarida, Marilleva topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Ági85
10 élménybeszámolót írt
10
15 éve tag
2010.01.04. 16:57
Másodjára állok neki a beszámolónak,amit végre nagy nehezen megírtam,erre elszállt az egééész:Sváááá

Szóval, dec 12-én szombaton indultunk. Aggódtunk a hóhelyzet miatt,de nagy mázlinkra pont első nap,vasárnap egész végig esett a hó, és az alap hóréteg is több volt annál,mint amit a neten írtak.A többi napon már nem esett,és általában szép időnk volt.
A pályák többségét jól lehetett síelni,egy-kettő volt talán csak lezárva.
Reggelente a Daolasa-ból induló kabinos felvonó közepéig lesíelhető kék-piros pályán kezdtünk.Meredekebb,lankásabb részei is vannak, jól végig lehet zúgni rajta!Utána legtöbbször átmentünk Madonnára és a Groste csúcsra,ahol fent nagyon jó kis pályák vannak. Építettek ott még egy snowboard parkot,minden féle fajta ugratóval,tesóm ki is próbált párat közülük:)
Ebédünket a szokásos Madonnáról a Groste csúcsra menő kabinos lift felénél található étteremben fogyasztottuk,ahol ugyan, csak szerdától kezdve,de azt követően minden nap party volt:)2 körül elkezdte a dj a zenélést,és egy kis forralt bor vagy pálinka hatására már mindenki az asztalok tetején táncolt sícipőben, hatalmas a feelingje az egésznek:)Hazafelé viszont időben el kellett indulnunk,ha nem akartunk a tavalyihoz hasonlóan a két hegy között ragadni(ahogy írtam,mi a másik oldalról,Daolasa felől kezdtük minden nap a síelést).Egyszer előfordult viszont,hogy az egyik hazafelé vezető felvonónál 3/4 órát kellett sorba állnunk,mert annyian voltak. Nem tudom azon a napon mi lehetett,de a pályákon is sokkal több síelő volt,mint általában.Az utolsó felvonóhoz már sötétben,5-re értünk fel, így szervizjárat vitt le minket a hegyről:)Fent mégsem hagyhatnak senkit:)
Egy "újdonság" volt számomra,a hideg:S Síelek már pár éve,de ennyire talán még soha nem fáztunk,mint most. Már a völgyben is -8-9 fok volt,hát még fent a hegyen.Újabb és újabb rétegekkel próbálkoztunk,de vhogy mindig fáztunk. Az ujjaim pl alapjáraton minden nap elfagytak:)De ettől függetlenül persze mi nagyon élveztük a síelést,és a friss levegőt!
Jha igen,és sok a lengyel,nagyon sok. Nem tudom csak itt,vagy Olaszországban máshol is,de itt különösen sokan szoktak lenni. Biztos kedvelik az olaszokat:)

Mindent összevetve szerencésre idén nem történt velünk semmi "izgi",nem hagytunk el semmit,nem történt semmilyen baleset,és nem ragadtunk ott a két hegy között sem:)A tavalyi beszámolómban ez mind megtörtént velünk:)Na és a legfontosabb,szintén a tavalyi mentőakciónkból okulva,mindig volt nálam telefon!!!!

Akinek van lehetősége ilyen messzire utazni,csak ajánlani tudom a helyet,gyönyörű,jól kezelt pályák,felvonók,és besíelhető egyszerre több síterep is.

További jó siklást mindenkinek:):)
Nagy Péter /Bundi/
119 élménybeszámolót írt
119
16 éve tag
2009.12.28. 21:10
Halihó!
Elmaradtak az élménybeszámolók! Csak nem volt annyira rossz?
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.