Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Sella Ronda - Arabba - Marmolada topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
antikvárius
106 élménybeszámolót írt
106
18 éve tag
2010.01.05. 16:33
A Sella Ronda környékére nem annyira a kör megtétele végett érdemes menni, hanem az óriási - és ezért nagyon változatos - pályarendszer miatt. Négy, önmagában is nagy rendszert érhetsz el, kizárt dolog, hogy ne találnál olyan pályákat, melyek kielégítik az igényeidet. Bárhol csatlakozva a körbe, egy-másfél óra alatt elérhetsz Val Gardenába, Arabbába, Alta Badiába vagy Canazeibe, a Marmoladara, ott töltöd a nap nagy részét, majd még hagysz arra időt, hogy visszaérj a kiindulási pontra. Ennél teljesebb síélményt én nem tudok elképzelni amatőr - vagyis nem versenyszerűen, hanem kikapcsolódásból, élvezetből - síelők számára. De ha valaki tud jobbat, írja meg, hátha én csinálom rosszul.
Néhány oldallal előbb Kulacs remek sítúraajánlatokat írt a Sella Rondával összekapcsolva, érdemes ötleteket meríteni tőle.
Előzmény: (domi.12 78365)
axxo
52 élménybeszámolót írt
52
17 éve tag
2010.01.04. 18:27
Szia

Falu központban jobbra kell ráfordulni egy meredek utcára ( a házak között van egy szünet, baloldalt parkoló, jobb oldalt egy üres terület, fejed felett egy felvonó) és innen a második utca jobbra. Nagy hó esetében a meredek utca le van zárva, tovább kell menni.

http://maps.google.com/ oldalon üsd be a Residence Sonia nevet
és rögtön megmutatja a pontos helyét ( egy istálló mellet van:)


Üdv
Gábor
Előzmény: (domi.12 78365)
domi.12
42 élménybeszámolót írt
42
17 éve tag
2010.01.04. 17:01
Köszi, közben már a térképtervezővel megtaláltam a falut is (sőt még az utcát, házszámot is).
Egyik ismerősünk azt mondja, hogy neki a Sella nem is annyira Ronda. Sok helyen voltak már síelni, de ez tetszett neki eddig a legjobban. Ezt magára a tájra értette. Szerinte, csak a pályák miatt kár annyit autózni. - Majd meglátjuk.
Előzmény: (kulacs 78341)
kulacs
110 élménybeszámolót írt
110
20 éve tag
2010.01.04. 14:54
Próbáld beírni a GPS-be, hogy Badia. Ez a Pedraces nevű falu La Villa előtt. Én is arra a szoktam menni ami az előbb íródott. Lienz-ben meg tudtok állni egy kicsit: McDonalds és Sport áruház is van közvetlen az út mellett. A másik oldalban meg NewYorker meg mindenféle Shoping célpont a szoknyásoknak.
A kereszteződés tényleg gáz szombaton, de ha számítasz rá, csak túléled valahogy.
Kulacs
Hát igen az a sör...
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.