Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Stöckli sílécek topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
gaboca
3375 élménybeszámolót írt
3375
15 éve tag
2010.01.09. 18:56
A legpesszimistább feltevésem erről az, talán nem adnak a tesztelőknek mindenféle ajándék csomagot, míg mások talán... De ha nagyon érdekel, látom voltál síelni Tálén és Kosutkán, ha megint jársz arrafelé dobj egy privit és talán összetudunk futni. Nem kell isteníteni, csak egy jól megépített léc, jó anyagokból. Karácsonyi olvadás után mikor bejött a hideg voltunk kint Tálén, az előzőleg vizes pálya úgy ki volt fagyva a síbotot nem beleszúrni, hanem belevágni nem lehetett, iszonyat jót síeltünk én a 4D SL-el, a barátom meg az elődjével a sima SL-el. Na ez utóbbi léc az rejtély számomra, nem értem, sem hosszirányban, sem torziósan nem egy kemény léc, mégis úgy megy a jégen mint a parancsolat, 90+ kilóval.
Elsején is kimentünk Táléra és három óra alvás után elkövettem egy érdekes hibát, reggel a barátnőm Dynastarrja helyett az enyémet raktam be a boxba, csak kint vettük észre a tévedésem. Kölcsönző nem volt nyitva, A Dyna kötését nem lehetett annyira összetolni, hogy jó legyen a lábára, így a barátom odaadta neki a Stöckli SL-t mert azon ,,rental" kötés van azt be lehetett méretre állítani, ő meg ment a Dynával.
Egy órán keresztül nem is kérdeztem meg mit szó a léchez, szépen elsíelgetett vele, (hozzá tartozik a történethez a barátnőm 50 kg és tavalyi szezonban kezdett el síelni tanulni)megkérdeztem később milyen a léc? Nagyon munkás, dolgozni kell vele, mondta ő, de tetszett neki. Délben átcsúsztunk a kék pályára, hogy becsúszunk az étterembe és láss csodát, elfelejtette akadályozni a lécet és az gyönyörűen élre állt és szép íveket húzott, érezte is és élvezte is az íveket. Ebéd után már nem nagyon sikerült, túl görcsösen akarta és kezdett elfáradni is, 3/4 4-re kész volt teljesen ,,kicsontozta" a léc.
Két nap múlva voltunk Kosutkán estin, és akkor már boldogan a saját lécével ment, két kört, odacsúszott vakargatta a sisakját... nem értem.. nem megy valahogy a lécem, és nem is akar fordulni, hogy lehet ekkora különbség két léc között!? (Megjegyzem a Dyna R13 Stöckli R12.8, elvileg nem észrevehető a különbség)Majd hamiskásan rám mosolygott és megkérdezte: ,,Nem lehetne valahogy Tomitól el lopizni a Stöcklit!?" :-)))
Előzmény: (vanczi 79165)
vanczi
1039 élménybeszámolót írt
1039
14 éve tag
2010.01.09. 12:32
Arra lenék kiváncsi, hogy miért van az ,hogy az összes beszémolóban a stöckli laser sl ről nagyon jó véleményeket olvasni, isteníti mindenki, ezzel szemben a sítesztek rangsorán pl skipressworld az utolsó helyen végez.
ha jól emléxem más teszteken is mindíg nagyon hátul van. ennyire megbízhatatlanok ezek a tesztek???
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.