Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Mátraszentistván Sípark topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
pokmalac1
403 élménybeszámolót írt
403
14 éve tag
2010.01.23. 20:57
Köszi az infót! 5-8 perc, az szerencsére "normál". A múlt hétvégén végig ott voltunk és kb. ennyit vártunk a csákányosnál. Az esti sí volt a legjobb, csak a 4-es alsó felén a híd utáni kanyartól a 2. híd utánig kiégett a lámpasor...
Az eplényi véleménnyel egyetértek (jobbulást). Mi eddig 2x voltunk, és tényleg nincs sor a 4ülésesnél (pedig akkor még a felező benne volt a hajtóműbe), de a pálya tényleg keskeny. Ennek ellenére ha több hó esne és több pálya lenne megnyitva, ott is jobban eloszlana a nép.
Előzmény: (Kohalmi 81405)
Kohalmi
12 élménybeszámolót írt
12
14 éve tag
2010.01.23. 20:23
Én a tegnapi rossz élményeim után, ma kilátogattam a "mátrai síparadicsomba", de sajnos nem síelni, mert a Csíkarénában (Síaréna) tegnap elütöttek (az eplényi topikban taglalom, hogy tötént).

Sokat nézelődtem viszont: mit mondjak, rengetegen voltak szerintem legalább ezren, a hütte teraszáról forraltborozás közben pedig a sorbanállási időt figyeltem a lifteknél (egy piros sapkás síző haladását néztem) kb. 5-8 perc között lehetett a sorbanállás ami szerintem kibírható a hétvégi csúcsban!

Amit viszont ki kell, hogy emeljek: az istváni pályán elfértek a sízők, volt szabadságuk és láthatóan jól érezték magukat! Ja és csak egy-két buckát láttam kialakulni a nap folyamán, meg talán egy picit jegesedett a pálya ami a hétvégi csúcsban szerintem nem vészes! Az esti sízés elején már el kellett jönnöm, amire (ha jól tudom) bizony felkészítik a pályát, ugyanis egy félóra-óra alatt átratrakolják az egészet, hogy jóminőségű sípályán csúszhasson mindenki.

Köszi Sípark, ha rendbe jön a vállam jövök SÍELNI!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.