Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Schladming 4 hegy: Planai - Hochwurzen - Reiteralm - Hauser Kaibling topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
szaszaM1
10 élménybeszámolót írt
10
14 éve tag
2010.03.05. 14:17
Tényleg egy picit más a Hochwurtzen,a felső 31-es pálya az egyik kedvencem. Én összeségében kedvelem Schladmingot, mindíg találsz megfelelő pályát, nincs zsúfoltság, rendszeresen karbantartják a pályarendszert, jól elérhető Mo.-ról és van némi élet a "városban" is. Ár értékben is jó.
Előzmény: (Stani 86512)
Stani
5443 élménybeszámolót írt
5443
Admin
2010.03.03. 17:17
Vasárnap és hétfőn ismét Hochwurzenen voltam. A schladmingi síhinta a sok felvonó és lift ellenére valahogy nem nőtt a szívemhez, de Hochwurzen valahogy más. Talán annak is köszönhető, hogy a schladmingi oldalról egy duplaülésessel lehet feljutni, és a legtöbben inkább a modern Golden Jet kabinosát választják. Mindenesetre oktatásra kiváló terep, kellemes pályákkal.
Mind vasárnap, mind hétfőn igazi tavaszi idő volt, sok napsütéssel, enyhe hőmérsékletekkel és firnes pályákkal. A kevés embernek köszönhetően helyenként még délután is kifejezetten jók voltak a pályák, különösen igaz ez hétfőre, mivel ekkor egy kisebbfajta lehűlést jött, melynek következtében a pályák egész rendben tartották magukat, ráadásként havazott is az éjszaka, igaz a hóhatár valahol 1200-1300 méter közt mozgott.

Hétfőn oki után úgy gondoltam megnézem a Dachstein gleccsert, de mire elindultam a parkolóból már fél 3at mutatott az óra, így csak Rittisbergig mentem el. Ramsau szokás szerint tele volt sífutókkal, feltehetően itt van Ausztriában a legtöbb sífutó iskola.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.