Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Buszos síutak Franciaországba - tapasztalatok

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Brockey
209 élménybeszámolót írt
209
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Buszos síutak Franciaországba - tapasztalatok
2016.02.23. 22:06
Én nem tudom, de valahogyan nekem vegyes érzéseim vannak, amióta olvastam angi62 hozzászólását. Sok minden átfutott az agyamon, és gondoltam, hogy hozzászólok, de mivel nem ismerem a történetet én sem, nem tettem. De úgy látom, másokat is foglalkoztat az ügy, ezért megosztanám ezeket a gondolataimat, a kérdések nagy részét költői kérdésként kell kezelni:
Vajon miért regisztrál valaki a sielok.hu oldalon 2016.02.11-én úgy, hogy egy vádaskodó hozzászólást tegyen közzé érdemi információk nélkül?
Nagyon szívesen elolvasnám a hosszú történetű tortúra leírását, hogy tanulhassak belőle, mire kellene a jövőben nekem is vigyáznom.
Milyen kérdésekre kapta angi62 az idézett válaszokat?
Mi volt a sunyi módon feltételeket változtatás részletes története?
Mi volt az első átverés?
Mi volt a második átverés?
Mit nem kaptak meg, amiért fizettek és ígért a cég?
A mellesleg megjegyzés (busz lerobbant) meg egyértelműen a cég előre eltervezett hibája lehetett:-), emiatt tényleg kellett még egyet belerúgni.
Szóval semmivel nem lettem okosabb azon kívül, hogy megtudtam, angi62 nagyon haragszik a Travelex-re vagy Makray Ádámra. Hogy jogosan-e vagy sem, azt nem tudom eldönteni.
Igazából az lenne a fair, hogy a másik bemocskolása helyett tételesen felsorolná a sérelmeit, amire a másik fél szintén tételesen reagál(hat)na kultúrált módon. Na, innentől lenne értelme az egész hozzászólásnak, addig bárki más hozzászóló csak a sötétben tapogatózik és előítélet alapján mond véleményt és tör pálcát egyik vagy másik fél felett.
Egyébként tényleg kíváncsi lennék az ügy hátterére, de nagyon csodálkoznék, ha ebből a hirtelen felindulásból (és csak ezért) történt regisztráció és hozzászólás visszahozná ide az eredeti hozzászólót.
Előzmény: (angi62 187511)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.