Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Buszos síutak Franciaországba - tapasztalatok

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Kovács Andrea 70
18 élménybeszámolót írt
18
12 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Buszos síutak Franciaországba - tapasztalatok
2016.02.24. 14:51
Fogadatlan prókátor vagyok, igaz, mert fogalmam nincs, ki lehet angi62, csak nagyon is értem, hogy min és miért van felháborodva, ezért gondoltam, röviden próbálok válaszolni, mert úgy látom, őszintén nem érted, hogy mi a gond.
Szóval, amikor egy vendég elégedett a szolgáltatással, akkor az a legritkább, hogy ezt bárhol szóvá tegye. Akik nem elégedettek, azok közül megint csak nagyon kevesen írnak, mert többnyire benyelik a békát, vagy próbálnak alkalmazkodni, vagy csak simán lusták, hogy "küzdjenek", nem látják értelmét, mert ami volt, elmúlt stb. stb. Na, most angi62-nél Makray Ádám útja nyilván annyira kiverte a biztosítékot, hogy mindenképpen valahol meg akarta írni. Ez viszont regisztráció nélkül nem megy, tehát nem nagyon értem, hogy mi a baj azzal, hogy ezt megtette. Nyilván korábban nem volt itt tag, mert nem számított arra, hogy ilyet fog tenni.
Én is szívesen megtudnám a részleteket, talán fog is írni angi62, de látatlanban tudom, hogy csak úgy, ok nélkül, senki nem ír ilyeneket. Miért is tenné. Makray Ádám elképesztően arrogáns válasza egyértelművé tette, hogy angi62-nek nagyon is lehetett oka a panaszra. Ha kedves, udvarias választ kap, akkor nyilván mindenki azt gondolta volna (én is!), hogy angi62 simán hisztizik, de nem így volt!! Azt is tudom, hogy amikor valaki ilyen modortalan mint Makray Ádám, amit ő saját magán talán nem is érez, akkor szegény már szinte mindegy, mit csinál, mert a vendég - teljesen jogosan- irritálódik és akkor már az is az ő hibája, ha lerobban a busz - ami persze nem igaz. :)
Mondjuk nekem semmi indíttatásom a Travelex-szel utazni akárhova is, de ettől függetlenül engem is érdekelne, hogy mi történt. Tanulságos lehet. Reméljük, hogy angi62 lehiggad és jelentkezik.
Előzmény: (Brockey 187913)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.