Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Buszos síutak Franciaországba - tapasztalatok

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Brockey
209 élménybeszámolót írt
209
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Buszos síutak Franciaországba - tapasztalatok
2016.02.24. 18:06
"úgy látom, őszintén nem érted, hogy mi a gond"

Ezt most tényleg muszáj volt ilyen lekicsinylően írni? Máshogy nem lehetett volna? (Épphogy csak azt nem írtad, hogy milyen hülye vagyok.)
Arra nem gondoltál, hogy én ebből a részéből direkt szerettem volna kimaradni? Előttem leírtátok 4-5-en, hogy ez a stílus őt minősíti, minek írtam volna még egy hozzászólást csak ezért?

"csak úgy, ok nélkül, senki nem ír ilyeneket. Miért is tenné."
Talán azért, mert számomra egy vadidegen, aki bárki lehet. Te mindenkinek elhiszel mindent, amit interneten keresztül egy fórumba beír? Mert én nem.

Egyébként abban sem értek egyet veled, hogy a Travelex hozzászólásának hangneme (arrogáns vagy udvarias) dönti el, hogy mi volt az előzménye az egésznek. Ha udvariasan válaszol, akkor minden szép és jó? Ha arrogáns, akkor pedig biztos angi62-nek volt igaza? Ez szerintem nem ezen múlik.

Továbbra is állítom, hogy a vitaindító hozzászólás ebben a formájában lejáratás céljából íródott meg, indokokkal alá nem támasztva. Szeretném tudni a részleteket, hogy eldönthessem, kinek adok igazat és elsősorban teljesen egoista módon, hogy tanuljak belőle, mert én is magyar utazási irodán keresztül szoktam francia síutat foglalni. És most direkt kihagytam az utazásszervező stílusát, azt mindenki megítéli/megítélte saját maga, én kinőttem abból a korból, hogy felnőtt embereket próbáljak jómodorra nevelni.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.