Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Melyik lécet válasszam?

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
áron
2 élménybeszámolót írt
2
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Melyik lécet válasszam?
2004.11.07. 11:14
Na igen ! Osztrák kölcsönz?kb?l "leselejtezett" sílécek. Gondoljatok bele, hogy egy pasi reggel kilenckor kikölcsönöz egy top sílécet (kisker ár: 150.000.-Ft., most csak úgy mondtam valamit)két óra múlva vissza viszi. Danke-danke das ist gut.
Azonnal "leszervizelik" a sílécet, kis talpcsiszolás, kis kantnicsiszolás, wax. Délután megint jön egy pasi, véletlen ugyanazta a sílécet kapja. Vissza hozza, danke-danke.......
Szervíz, kis ez kis az. Arra szeretnék kilyukadni, hogy azok a sílécek amik kishazánkba kerülnek (és csak egy szezonosak) eléggé le van harcolva a talpuk, hajszál vékony a kantni(Achtung, achtung egy szezont használt top sílécek eladók Ár: 50.000Ft.-). Kinek éri meg megvenni egy sít, amit az els? szervízelés után, csak nyomokban találja meg a fekete talpanyagot. A többit lecsiszolta a szervizes kollega, teszem hozzá nekik nem érdekük, hogy több szezont fusson a sí.Én azt mondom, hogy síbörzéken, intersportos teszsíket, amiket "bagóért" adnak. Szerintem nem érdemes venni, azt elismerem, hogy kilehet fogni jó vételeket de nem ez a megszokott.
Miután kiokoskodtam magam, szerintem olyan helyeket kell vadászni ahol egy-két szezonos síket árulnak, van saját szervizük. És egyáltalán el lehet beszélgetni, mennyi id?t használták ( lehet, hogy csak 15-20 napot volt hasznáva a sí) milyen szervízgéppel csiszolnak.
Remélem nem lett sok haragosom.
Üdv
Áron
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.