Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Magyarország
Kékestető
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Panoráma apartman - 6 fős apartman Parádsasváron kültéri dézsával és szaunával
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
borzika
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Kékestető
2010.02.04. 04:40
--
borzika
Üdv.mindenden sípartnernek!
Én csak most olvastam végig, visszamenőleg egy évre, minden hozzászólást.Hát nem sok jót olvastam ki belőle!
Én is a Kékestetőn kezdtem az első nekifutást, a sí világában.
Annak ellenére, hogy bejártam Európában, egy-két híresebb síparadicsomot, a nosztalgia és a kíváncsiság visszahúzott a Kékestetőre! 2009. december 30.-án felkerekedtem a 8 éves unokaöcsémmel, hogy elkezdjem vele megszerettetni a síelést.Felmentünk Mátraszentistvánra,ahol "ezerrel" fújták a havat. Dugig volt sízőkkell, és igencsak zajlott az élet.
Igazi "Alpesi" hangulat volt, rengeteg hóval. Gondoltam, ha már kirándulunk, a Kékestető magasabban van, ott biztosan mégtöbb havat lőnek.(aznap, kellett parkolót fizetni). Felvettem mindent videóra, mert nem hittem a szememnek. Valami nagyon hiányzott! A hó! Mellette a felirat:" Magasan a legjobb". Arra jó volt a nap, hogy az unokatestvéremnek, meg tudtam mutatni, hogy hogy kell beszállni a csákányos felvonóba, meg a tányérosra.
Volt egy-két vakmerő szánkózó, aki próbált lesiklani a göröngyös jégfoszlányokon. Végül is tiszta levegő volt és jót sétáltunk a füvön, a többi kirándulóval.
A Kékestető egy Nemzeti Kincs, ami rengeteg munkát adhatna a helybelieknek, hírnevet az országnak, és a sok pénzt az üzemeltetőnek, amit a Magyarok kivisznek síelni külföldre! Nem is Hiszitek, hogy akárhova megyek Európában,bármelyik síparadicsomban, dugig van Magyaroknkal.A Magyar, az okos ember! Ha lennének, csak egy kicsit jobb körülmények a Mátrában,kevesebben vinnék ki a pénzüket külföldre!
Kékestető, egy csodálatos hely! Kívánom az üzemeltetőnek,a saját, és a mi érdekünkben, egy kis hasznos ötlet ellesése, a konkurenciától. Egy kis szakmai látogatás nem ártana. Elég lenne átutazni Semmeringbe. Nem hiszem, hogy az üzemeltető társaság, szivesen olvassa, az igen gyakran írt negatív véleményeket. Mi tudjuk, hogy a jószándék meg van bennük, csak hiányzik a tapasztalat! Remélem, ezzel nem sértettem meg senkit,mert nem ez a célom! Csupán szeretnék jó munkát kívánni, és eredményképpen jót síelni. A jövőben pedig nyugodt lélekkel ajánlani a barátaimnak is a Kékestetőt!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.