Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síbérlet átruházása

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Taormina
78 élménybeszámolót írt
78
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síbérlet átruházása
2010.02.22. 20:16
Kicsit se vagy fölháborítóan pimasz, ugye? Kamerákkal megfigyelted, hogy én mit készülök "elkövetni", ugye?
Mielött írtad, te is elolvashattad volna; úgy emléxem, nem csalókról írtak, hanem olyanokról, akik egy több napra vásárolt bérlet jogát szerették volna átadni valaki másnak. Na és? Tiszta sor, nem? Aki a baleset idöpontjában a bérletet és annak jogait bortokolja, azé a biztosítás. Kész.

De egyébként mi az, hogy biztosítás? Azt ki kérte? Köszönöm szépen, akkor én kérek szépen inkább egy 20 €-s BIZTOSÍTÁS NÉLKÜLI bérletet! Ez aztán tényleg a parasztvakítás teteje!
Szeretnék vásárolni egy gombot a röltexben, de az sajnos csak télikabáttal együtt kapható. Csomagban, ugye? Mint a UPC-nél ahol két tv állomást szeretnél nézni, de 40-et kell kifizetni.
Egyébként számolod, hogy ez hanyadik biztosítás, amit ugyanarra az alkalomra kötöttél? A teljesen normális betegbiztosítás is jogosít arra, hogy az EU területén bárhol sürgössegi ellátásban részesülj. De ez nem elég szemforgató ügyeskedök addigra már rég rábeszéltek, hogy végzetes könnyelmüséget követsz el, ha nem kötsz kifejezetten a síelés idötartamára vonatkozó balesetbiztosítást. De a leki üdvödért aggódó síliftkezelö társaságnak ez még mindig nem elég; egy harmadikkal is kiszúrja a szemed, anélkül, hogy egyáltalán megkérdezne róla.
Welcome in abszurdisztán!
na én meg azt mondom, az ilyen birkák miatt lehet mindent lenyomni a torkunkon a Centrum Parkolótól a BKV sztrájkig.
Előzmény: (TZoli 85583)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.