Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síbérlet átruházása

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Agent
1646 élménybeszámolót írt
1646
20 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síbérlet átruházása
2010.02.22. 22:13
Háát, azért nem nevezném "kis banánköztársaságnak" Franciaországot, Olaszországot, Ausztriát, de Magyarországot sem, pedig ezeken a helyeken (és gyakorlatilag Németország-Anglia-Benelux-Skandinávon kívül mindenhol) van autópályadíj.
Máshol sincsen kolbászbol a kerítés, csak az átlagfizetésből többre futja, ezzel kár vitatkozni.
Igen, 35 Euroért elvárhatod, hogy egész nap használd a lifteket, a világon bárhol, még a németországi pályákon is ott fityeg a felirat a bérlet alján, hogy nem átruházható, ennyire egyszerű, a választás lehetősége pedig nyitott: veszel bérletet és a szabályoknak megfelelően használod, vagy nem veszel, vagy kockáztatsz, olyen ez mint a kresz, át lehet hágni, de kockázatos, pedig ott is vannak ésszerűtlen dolgok.
"Attól mert hatodmagammal használom a bérletet" nemár, aki síelni megy, az egész nap tolja neki fel-le, aki meg csak keveset akar síelni, vesz pontkártyát, ami át is ruházható.
Nos ezen szabályok ellen nem tudsz tenni, ennyire egyszerű, hiszen a rendőrnek is magyarázhatod, hogy a kihalt városi felüljárón ugyan miért ne lehetne 80-al menni, nem sok foganatja lesz.
Előzmény: (Taormina 85628)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.