Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Biztos, hogy mindenbe bele kell szólni?

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Sörapu.
1360 élménybeszámolót írt
1360
15 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Biztos, hogy mindenbe bele kell szólni?
2011.01.02. 19:45
Ki mondja meg mi az a szakértelem? Sok síoktató meg van győződve, hogy az általa preferált stílus a szép, a jó és ők a szakértők mert ezt oktatják.
Az én stílusom garantáltan eltér a mai trendtől, én más stílust képviselek. Talpon csúszok, igen bizonytalanul állok a léceken, nagy karkörzésekkel próbálom egyensúlyomat visszaszerezni egy-egy letörés után, de mégis nagyon tetszik ez az embereknek és ez okoz nekem gyönyört. Sokaknak tetszik, látom rajtuk. Hangosan nevetnek, némelyik a földön fekve fogja a hasát a röhögéstől. Csodálóimmal barátságok köttetnek, úgy érzem megszerettek. Sokan próbálnak leutánozni, ki ezért, ki azért. Azonban ez nem nagyon sikerül nekik.
Tehát, szerintem az a szakértő, akihez ha jelentkezik valaki, hogy meg akar tanulni egy stílust, például úgy akar síelni mint Sörapu akkor azt meg tudja neki tanítani. Beszerez egy videót, lesben áll a pályán, amikor érkezik a célszemély, elemez, majd felépíti a metódust. Persze meg lehet győződve, hogy ez nem progresszív, de ha ezt kéri a kuncsaft ezt tanítja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.