Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Hochkar
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag - apartmanok a hochkari síterep közelében
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Dave
209 élménybeszámolót írt
209
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Hochkar
2016.03.07. 11:42
A félelem a bizonytalanságból adódik, amin oktatással tudsz segíteni. Budapesten elég sok műanyag pályás sííiskola van, akik október elejétől március végéig oktatnak. A fejlécben van rájuk link. 10 óra alatt jellemzően pikkpakk rendbeteszik az ember alapjait. Nekünk 3 főre 7500 ft lenne a magánóra(2 felnőtt+1 kamasz), de kaptunk belőle kedvezményt, mert a kicsiket beirattuk a kiscsoportba. Oktatóval haladni fergetegesen jó, nagyon tudja gyorsítani a dolgokat.
Az oktatók nagyon szeretik a családból összeállt csoportokat, mert egyszerűbb az oktatásuk álltalában. Az iskolák adnak lécet meg bakancsot is, sok esetben az óra árában. Heti két-három órát nyugodtan lehet venni, így másfél hónap alatt redukálható a bizonytalanság & félelem. 75.000 ft elsőre soknak tűnhet 10 óra/3 felnőttre, de ha belegondolsz, hogy egy családi sínap költsége 60-90.000 ft, akkor már nem is vészes. Ha a pályán az első napok botladozással telnek, aztán meg félve síel a család, nem kihasználva a terepet, az kidobott pénz.
Egyébként Visegrádon is vállalnak oktatók 10 órás csomagban oktatást, egy fő 25.000ft/10h körül jön ki, amit 4-5 alkalom keretében össze lehet hozni. Egy "műanyagos" alapoktatás, meg 3-5 nap Visegrád nagyon jó lehet egyben.
Szvsz megéri még itthon rendbe tenni a síbiztonságot, hogy kint a nagypályán már csak élvezkedni kelljen a kezdőnapos botladozások helyett.
Előzmény: (tibma 188406)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.