Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Hochkar
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Hotel Fahrnberger - 4 csillagos szállás Lassingban, a Hochkarra vezető szerpentin közvetlen közelében
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
nyugiba
399 élménybeszámolót írt
399
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Hochkar
2016.03.14. 17:39
Nem szeretek csupa rossz hírt mondani, ezért vártam a beszámolóval ma estig. Sok honfitársunkhoz hasonlóan, mi is egy jó síeléssel akartuk tölteni a négynapos ünnepet Hochkaron. Szombaton délután 2 körül értünk fel, de a legfelső parkolóban egyetlen szálló körvonalait sem lehetett kivenni a ködtől. Így bemelegítő csúszás helyett kedves ismerőseinkkel beszélgettünk a hüttében. Vasárnap reggelre csak annyival lett jobb a helyzet, hogy a pályából lehetett valamit látni. Derekasan küzdöttünk a köddel délután 3-ig.
Nagy reményekkel indultunk a mának, mert a Bergfex 1-2 napja még 7-8 órás napsütést ígért. Az mondjuk gyanús volt, hogy tegnap este már csak 4 óráról volt szó. Reggel 9-kor ismét sűrű köd fogadott, ami erősen csökkentette a pályák élvezeti értékét.
Szerencsére 12 után egyre többször szakadt fel a köd és délután 3 után pedig csak kisebb ködös szakaszok akadályozták a kilátást és az örömteli csúszást.

Holnapra ismét havat és ködöt ígérnek, de a mai napsütést már ez sem veheti el.

De legalább azt elmondhatjuk, hogy március 14-én hó az bőven volt. És a ködhöz is egészen jól hozzá lehet szokni. Egy újrakezdő társunk meg is lepődött, hogy milyen meredek piros pályán jött le a ködben. Mondta, hogy ha látja az egész pályát, lehet hogy kevésbé lett volna lelkes... Ennyi előnye mindenképpen volt a ködnek is...
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.