Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovákia
Bachledova Dolina - Bachledka - Jezersko
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Strachan Panzió - wellness hotel közvetlenül (50 m) a Zdiar/Strachan sípályák mellett
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
tothlevente
379 élménybeszámolót írt
379
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Bachledova Dolina - Bachledka - Jezersko
2014.03.02. 21:42
Teljesen egyet értek kosutka hozzászólásával. Eleve rossz időpontot választottatok a síelésetekre, innen ered a tömeg. Síszünet. Üdülés előtt erről is érdemes tájékozódni.
Gyerekár. Mi 3 gyermekes nagycsalád vagyunk, most tanítom a 2 éves kiscsajt síelni. Tanuláshoz ELDUGOTT pályát választok, ahol még ilyenkor sincs tömeg. Tudom, az ülőszékes miatt mentetek oda, pedig ha egy kicsit bevállalósok vagytok, akkor nem minden a székes felvonó. Mindenesetre tömeget vonz!!!
Szóval ajánlanám kisgyermekeseknek Mlynkyt, ahol vannak kezdő kék pályák, de nincs tömeg.
Ha pedig nemcsak síelni akartok, akkor Porac Park egy igazi gyermekparadicsom!!! Tök zsákutca, az út sem megy tovább. De maximális kiszolgálást kaptok a legolcsóbb szlovákiai bérletárral exluzív szállással is akár több kategóriában. Teljesen belátható piros pálya a síelni tudóknak, önálló síeléshez és kis gyermek belecsimpaszkodós felvonó a pici tanulóknak. Ma volt, hogy csak a 2 gyermekem síelt a pályán. 7 és 12 évesek. Én a picivel pedig a gyermekfelvonónál bohóckodtam. :)
Az árakról.
Nem csak Szlovákiában szokás az, hogy a gyermek a szülővel egy ágyban ingyenes és az ellátásért fizetni kell. Mi így voltunk Horvátországban is, láss csodát Jezerskoban is (
Bachledova túloldala), de Ausztriában is több helyen jelezték, hogy mit jelent az ingyenes szállás a gyermeknek. Alpendorfban például a 3 hetes!!! gyerkőc miatt (ő az 5. fő) nem aludhattunk 4 ágyas appartmanban. 6 ágyasat kaptunk. Nem morogtam érte, jól éreztük magunkat. Akár csak Jezerskoban.
Szóval tegyetek még egy próbát egy meseszép helyen pl. a Porac Parkban. De ne morogjatok, hogy senki nem beszél magyarul, egyszerűen csak érezzétek jól magatokat.
Előzmény: (sipcomp 170853)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.