Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Panaszok / javaslatok Eplényből, avagy Skyman forradalma

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Skyman
158 élménybeszámolót írt
158
13 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Panaszok / javaslatok Eplényből, avagy Skyman forradalma
2011.02.25. 21:08
Igen, de otthon a saját lakásomban sem tűröm az igazságtalanságot, ezért ilyen nehéz elfogadni, hogy itthon Magyarországon - ahol a kisujjamban vannak a helyi viszonyok és árak - ennyire megvágjanak olyan élelmiszerekkel, amelyek minden közértben kaphatóak fillérekért. (Döbbenten és szánakozva nézem, ahogy egyes honfitársaim még ilyen áron is megveszik.)

Egy nagy osztrák síterepen magyarként nincs jogalapom kinyitni a számat, mert nem az én országom, nem az én hazám, nem az én anyanyelvem, nem az én fizetőeszközöm, hanem az ottani - egy magyarnak kevésbé ismert - viszonyok között az ottani fizetéseknek és a keresletnek megfelelően alakították ki az árakat.

Osztrákként (ha az lennék) azért nem szólnék, mert más kultúrában, jóval magasabb fizetéssel, talán más gondolkodásmódom és világnézetem lenne, másrészt - és ez a lényeg: Nyugodtan mondhatják rá, hogy
"- Nem Neked van ennyiért, hanem ide rengeteg külföldi vendég jár, ők simán megveszik, mert nem ismerik a helyi viszonyokat és évente csak 1 hétre jönnek síelni, akkor meg kifizetik!"

Eplényben nem ez a helyzet! Ez a sípálya a helybélieknek, a magyaroknak lett létrehozva, magyarok járnak ide - külföldiek szinte egyáltalán nem. A Skiaréna legtöbb vendége nem egyszeri látogató, aki itt költi el az egyetlen szabad hete alatt a 13. havi fizetését, hanem visszajáró helybéli vagy elérhető közelségben lakó rendszeres síelő. Otthon érezzük magunkat ebben az országban, itt a Dunántúlon és Eplényben is. Sokan régebb óta síelünk ezen a pályán, minthogy az Aréna megjelent volna.

Szerinted ki veszi jó néven, ha a "saját otthonában" nézik teljesen hülyének!???

Na ugye! Gyanítom Te sem szeretnéd, hogy otthon madárnak nézzenek!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.