Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mikrosütő

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
WéberF
2040 élménybeszámolót írt
2040
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Mikrosütő
2011.03.28. 21:21
Megduplázom a díj-felajánlást!
Lehet, inkább a bringás, vagy egyéb nem síszezoni topikba való lenne, de magas a labda:
Evezős túrán voltunk a Dunán(nem a Sobieski Emléktúrán Esztergomtól Bp-ig, ahol teherautóval hozzák a cuccot kikötőtől-kikötőig, hanem valódi, magánszerveződésűn).
Nekünk, első menyasszonyommal egy túra-kajak jutott, jól megterveztem, mi, hogyan fér bele a látszólag nem is olyan kicsi hajócskába. Sátor, hálózsákok, váltóruha, mi is kellene még? Minimális konyhaeszközök. Nejem kiegészítette.

A Mosonmagyaróvárról induló túra harmadik napján, nem tervezett, vihar-kényszerítette kikötésnél - utolsóként érkezvén - segítséget kellett kérjünk társainktól a kajak patrahúzásához (valahol Győr és Komárom között).
Zuhogó esőben volt képük megjegyezni, hogy értik már, miért vagyunk olyan lassúak a vízen: a kajakból a sátor helyett elsőként egy reggeliző-asztal, két székecske, komplett konyhai tálaló-készlet, meg egy csomó rendkívül fontos dolog - pl. napozógyékény, napernyő - kerültek elő.
Aztán a sátor is, mire felvertük, az eső is elállt.
A legnagyobb baja a társaságban a Nejemnek volt: kinél van "lélekmelegítő"? Falu(kocsma)közel s távol nem elérhető, viszont mi fel vagyunk szerelkezve vendégfogadásra alkalmas tálalóeszközökkel, asztallal, terítővel ... nem mertem kinyitni a számat (hoztunk volna inkább két félliterest).

Azóta tervezem a síeléseinket pályaszállásos félpanziósokra. Megszerettem a kényelmet.
WFeri
Előzmény: (pokmalac1 116490)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.