Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síoktatásról, síoktató képzésről másképpen

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Ba
16 élménybeszámolót írt
16
15 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síoktatásról, síoktató képzésről másképpen
2013.04.16. 15:55
Ezt a kérdést én is többször feszegettem az Ozsinak, még smsz-es korában, a mostaniaknak is mondtam, de süket fülekre talált.
Ha nincsen magyar törvényi szabályozás erre, akkor lehetne smsz-es. bejön a mókus az egy csillagra és el kell neki magyarázni és/vagy alá kell vele íratni, hogy az a 8 napos végzettség mire jogosítja fel!!! mert iskola/tábor/stb vezetésre biztosan nem. meg versenyzők nevelésére. cserébe mindenki büszkén feszít és osztja az észt a síelésről egy 8 napos kurzus után (magát a kurzust most ne is firtassuk, a kiképző oktatókról, az ingyenes hospitálásról, stb). Aztán meg csodálkozik, ha baleset történik, meg a vendégek elégedetlenek. (a másik topicos beszélgetéshez kapcsolódóan pedig a vízuális környezetszennyezésről ne is beszéljünk, ahogy egyik-másik leováckodik a hegyről). megoldás lehetne az is ha azt mondjuk, hogy nekünk csak ez a 8 napos van, de cserébe nem engedünk át senkit, vagy csak azokat, akik tényleg tudnak. mert így valóban nem lesz 3* tábor és nem lesz értelmes oktatói gárda.
persze a másik véglet az osztrák, aki meg ugye még roller stadtlichgeprüftét is kér a síiskola alapításához, és még akkor is okoskodni kell hogy meg tudd nyitni a sajátod. De ez nem az én gondom, ez legyen a tiéd. Viszont a magyar meg igen és nem tudjuk megoldani hosszú évek óta. kár!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.