Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Murau - Kreischberg
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
Wohlfühlpension Kreischberg/Egger-Feiel - Nyári ajánlat MurtalGäste kártyával
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
zai
16 élménybeszámolót írt
16
9 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Murau - Kreischberg
2023.01.18. 20:39
Sok hó esett az elmúlt 3 napban. Minden nap havazott, legtöbb hétfőn. Kedden kevesebb esett, volt napsütés is, szerdán megint kicsit több.
Nem mértem, de érzésre hétfőn 20-40 cm esett, kedden 5-10 cm, szerdán 5-20 cm. Az alsó értékek a völgyre, a felső a hegyre vonatkozik.
A pályák hétfőn nagyon buckásak voltak, mert a hó legnagyobb része már a pályák rendbetétele után esett. Kellett a hó, nagyon jeges volt alatta.
Keddre a kevés hó nem okozott gondot, minden pálya jó volt, a jeges részeket is jól eltüntették. Szerdán reggel is esett, ezért buckásodott, de nem volt tragikus.
Az 1-es pálya is élvezetes, ennyi hóval már sehol sincs gond. A 18-as alja mindig vacak, ott buckás lesz, túl sok kezdő, túl sok fékezés, túl nagy terhelés annak a szűk, rövid résznek.
A kevésbe jó idő miatt nincs tömeg, így idén sem tudjuk megállapítani, mit tud az új felvonó. Egyszer volt, hogy valaki még beszállt mellénk a kabinba, nagyon üresek voltak eddig a pályák, ma is 11 körül sokan feladták, pedig délután még ki is sütött a nap.
A 16-os fekete is jó állapotban van, kicsit buckás délután, de ennyi havazás mellett nem csoda.
Minden kedden van egy kis bemutató este, ahol az egyik helyi hölgy elmeséli a pálya történetét, pár tényadatot, hóágyúzást és meg lehet nézni egy ratrakot belülről. Szigorúan leállítva. Csak németül mondják el, erre számítani kell.
"Blick hinter die Kulissen" címen fut, nem nagy program, de érdemes megnézni.
DSC-4856.JPG
DSC-4876.JPG
DSC-4880.JPG
DSC-4890.JPG
DSC-4894.jpg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.