Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Olaszország
Campiglio Dolimiti Di Brenta - Madonna, Pinzolo, Folgarida, Marilleva
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Soma
675 élménybeszámolót írt
675
18 éve tag
2012.01.29. 20:19
Tegnap jöttünk meg az edzőtáborból és mondhatom szuper volt. Az utazás során akadt egy kis gond, mert a Kufstein előtti szakaszt három óra alatt abszolváltuk és ez igaz a vissza útra is. Valszeg a szombati turnusváltás lehetett az ok.
Szállásunk az Erika residensben volt, és nagyon meg voltunk elégedve. Nagyon tágas, hatalmas nappali, jól felszerelt konyha, erkély, fedett garázs, szóval minden OK. Érkezésünkkor nagyon kedves gesztusként, minden apartmanban még egy üveg nagyon finom bor is várta a vendégeket.
Az üzemeltető Nagy Péter Bundi, nagyon kedvesen fogadott mindenkit, rendkívül segítőkész volt, valóban mindenben segített, nekem még a defektes gumim javításában is.
A kezdőknek pedig a síelés illetve boardozás rejtelmeibe segített betekinteni, illetve nekünk is sokat segített a pályafoglalásban illetve pályatűzésen. Saját, lezárt pályánk volt, ezen tudtunk délelőtt kapuk között edzeni, délután pedig sokat iskoláztunk, szerintem mindenki sokat fejlődött.
A pinzoloi pályarendszer nem túl nagy, de nagyon – nagyon kellemes, alkalmas minden tudású síelőnek, nagyon változatos. Van két komoly fekete pályája, sok piros és néhány kék is. A felvonók mind kabinos vagy ülős, mind nagyon kényelmes. Idén elkészült a Madonnára átvezető lift, így nagyon komoly pályarendszer síelhető be, de arra nagyon kell figyelni, hogy elérjük az utolsó liftet visszafelé, mert különben lehet taxizni és az nem túl olcsó.
Egyetlen problémánk volt, ez pedig a hó mennyisége. Sajnos nagyon kevés volt, az is műhó, így meglehetősen jegesek voltak a pályák, de az egész napos vakító napsütés kárpótolt ezért a problémáért. Utolsó nap gyönyörű napsütés mellett egy kicsit megszügyedt a jeges hó, így nagyon jó pályán, szupert síeltünk.
Szóval nagyon jó volt, jövőre szintén tervezünk ide tábort.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.