Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Olaszország
Campiglio Dolimiti Di Brenta - Madonna, Pinzolo, Folgarida, Marilleva
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
vh
248 élménybeszámolót írt
248
18 éve tag
2010.11.22. 15:27
Szia Graham Hill!
Ne menjetek el Madonnáig, mert Marilleva-Folgarida össze van kötve Madonnával, így majdnem félúton már be tudtok csatlakozni. Ha a térképet megnézed, két helyen tudsz felmenni.
1) Mezzana-Marilleva 900-ról egy régi 12 fős kabinos lift visz Marilleva 1400-ra, onnan a 6 személyes kabinos lifttel, majd az Orso Bruno-6 üléses székessel a Monte Vigora. A Vigo-ról átcsúszás Madonnára.
2) Daolasa Commezzadura-ról (Ponte di Legno felől jövet ez Mezzana után az első falu) a Daolasa-Val Mastellina I.-II. sílifttel Folgarida-ra a Monte Spolverino-ról átcsúszol a Monte Vigo-ra, majd átcsúszás Madonna, vagy Marilleva.

A Monte Vigo tetején találkozik a három irány. Folgarida, Marilleva, Madonna.

Ha mégis Madonnára akartok átmenni autóval, az egy kicsit hosszabb autókázás, Dimaro-nál kell jobbra tartani, Folgaridán át juttok Madonnára. Pontosan megkerülitek a hegyet, amin sível is át tudsz menni, amit felfoghattok egy túrának is. Nézd meg a térképet: http://www.funiviecampiglio.it/immagini/inverno/mappe/MappaCampiglio.jpg

Ha info kell még, jelezd, Tonale - Ponte di Legnot is elég jól ismerem.

Majdnem félúton van Pejo Ponte di Legno és Marilleva között. Új kabinos liftet adtak át az idén, korábbi hozzászólásomban van link. Azt hiszem egy napot megér, nagyon hosszú majdnem végig piros pályán tudsz lecsúszni, igaz, csak egy pálya van. Elég hideg hely, nagyon kevesen voltak tavaly, mikor átmentünk. Az új lift 3000 m-re szalad fel.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.