Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bad Gastein, Bad Hofgastein

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Fuxos
65 élménybeszámolót írt
65
8 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Bad Gastein, Bad Hofgastein
2017.01.31. 14:49
2017.01.23.-án sieltünk egy napot a Bad Gastein - Bad Hofgesteini síhinta lejtőin. Sok hó, napsütés, 0 fok körüli hőmérséklet. Pályák kiválóan előkészítve, mérsékelt mennyiségű népség (tömegnek semmiképen sem nevezném). Ideális körülmények, tökéletes nap. Amit itt nem szabad kihagyni:
1. Hoche Scharte.....Austria és a Keleti Alpok leghosszabb egybefüggő lesiklása. 1440 m szintkülönbség (2305-865 m) Zseniális.....nem csak a hossza miatt. Mérsékelten piros, csak utolsó fél kilométeren volt műhó, én teliben mentem rajta. Vég nélküli élvezet. Egy figyelmeztetés...és ez az egész síterepre vonatkozik. Ide csak akkor menni, ha a völgyben minimum 30-40 cm a hegyen meg minimum 1 m hó van. A műhavazás (pl. Flachauval ellentétben) nem igazán jó. Csinálni csinálják, de 1-2 nap alatt lejegesedik.Ilyenkor, bizonyos részek még a profiknak is feladják a leckét.
2. Függőhíd a Stubnerkogelen. Ez is megaélmény. A kabinos lifttel lehet ide feljutni mind Angertalból, mind Bad Gasteinból. Ja igen, a függőhíd egyik vége egy kellemes étterem teraszáról indul.
A figyelmeztetésem ne rettentsen el senkit. Ha sok a hó, fenomenális a síterep, akár több napra is.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.