Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Saalbach - Hinterglemm
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Apartment & Ferienresort Rehrenberg - Saalbach és Zell am See között
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Kis Kovi
271 élménybeszámolót írt
271
13 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Saalbach - Hinterglemm
2019.02.08. 22:00
Stani fogalmazta meg korábban számomra, hogy Schladminghoz képest a völgynek más a "karakterisztikája", nyugodtabb a környezet.

Mindkét helyszínen járva, szerintem a saalbachi rendszer környezete egy természetközelebbi, "eldugodtabb" helyszínt eredményez ("zsák völgy" és nem átutazós, mint az Enns-völgye), illetve a rendszer kiterjedése is azért jelentősen nagyobb, mint a schladmingi 4 hegy. Persze csúcsszezonban ez talán kevésbé jön át.
Schladmingi rendszernek is vannak már a Niedere Tauernbe eléggé benyúló szakaszai, pályái, amelyek szintén gyönyörű környezetet biztosítanak a sport mellé, de a rendszer előtt futó völgy tényleg nem olyan bájos, igaz a szemközti oldalon lévő Dachstein vonulat azért impozáns.

Síelés szemponjából nekem talán egy picit jobban tetszenek a schladmingi gyönyörű erdős részen kanyargó pályák, km-arányban talán változatosabbak, de Saalbach olyan hatalmas, hogy ott is biztos talál mindenki magának megfelelő pályákat és az infrastruktúrája szinte hiba nélküli (Saalbachban az elmúlt években több és jelentősebb fejlesztések voltak, mint Schladmingban).
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.