Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Koronavírus-járvány

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Stani
5443 élménybeszámolót írt
5443
Admin
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Koronavírus-járvány
2020.11.01. 17:42
Az osztrák állami média (tk) beszámolt róla:

https://orf.at/corona/stories/3187480

illetve


https://orf.at/stories/3187479/


"Sollte das Maßnahmenpaket wirken und die Bevölkerung mitmachen, ging Kurz davon aus, dass im Dezember „erste Öffnungsschritte“ gesetzt werden können, „um zu einem halbwegs normalen Leben zurückzukehren“. Bei einem „ähnlichen Erfolg, wie wir ihn im ersten Lockdown hatten“, könne man dann beispielsweise wieder an Skifahren – wenn auch mit Abstrichen – denken."

Amennyiben a szigorítások elérik a céljukat Kurz szerint az első lazítások várhatók, visszatérve egy hellyel-közzel normális élethez. Ha olyannyira sikeresek lesznek a megszorító intézkedések, mint tavasszal, úgy többek közt a síelés is ismét szóba kerülhet.


Hogy december 1-én újra síelhetünk Ausztriában ahhoz jelenleg - ismerve a helyi viszonyokat, politikát, döntéseket - jó nagy adag optimizmus szükséges. Véleményem szerint, ha minden jól alakul december második 7végéjén már csatolhatunk.

Csak zárójelben: bár Ausztria egy lockdown light-ba megy keddtől (Németországhoz hasonlóan, igaz ott már hétfőtől) a határok továbbra is nyitva maradnak, tehát aki nagyon szeretne az Ausztriából Dél-Tirolba (pl) továbbra is mehet egyet csúszni.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.