Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Egy kis segítség, tapasztalt francia utazóktól

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Barty84
12 élménybeszámolót írt
12
6 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Egy kis segítség, tapasztalt francia utazóktól
2022.10.05. 09:59
Szia Bigmafa!

Ami biztos, ha Franciaországba mentek, hogy nem fogsz csalódni semmiben. Hatalmas sokszor "üres" pályarendszereket, lendületes, hosszú pályákat fogtok találni. Hütték, éttermek, boltok kínálata több mint kielégítő. Bár hüttében meginni vagy enni valamit azért szerintem drágább mint az osztrákoknál. ( képesek elkérni 10 € egy korsós sörért például Les 2 Alpes-ban) A panoráma meg általában gyönyörű mindenütt.
Ha hosszabb időre mentek és tapasztalt sízők vagytok akkor a nagyobb rendszereket nézzétek ki. Pl. Serre Chevalier a maga 250 kilométerével egész jó lehet. És ár érték arányban is elég jó. Mi négyen megyünk idén 172 000.-/fő mindennel. (plusz költőpénz) De Isola is jó lehet és az valamivel még olcsóbb is. Valamint hazafele van ott egy kis városnézés is Monte Carloban.
Amire figyelni kell, hogy a szállásnál ha 4en vagytok mindenképpen 6 fős apartmant foglaljatok mert úgy lesz kényelmes. Igaz itt ki kell fizetni a felárat. Egy négy fős család esetében ez kb. 20 000.-/fő ami megéri, hogy kényelmesen legyen. Ezt az összeget egyébként meg tudod spórolni ha busszal mész, mert kb. ahogy mások is írták 200 000 most egy oda vissza út / autó. És az irodák csak 70 -80 euróval számolnak kevesebbet ha autóval mész a végösszegből/fő.
Az miatt ne aggódj ha nem egyénileg mész, hogy nem tudsz mozogni mert busszal elég jól el lehet menni másik terepekre (van , hogy szervezetten is) vagy Isolából például Nizzába egy napra lemenni 5 €/fő egy retúr jegy és 1 óra a buszút kb. Boltok, bevásárlóközpontok pedig vannak minden terepen amik megfizethető áron kínálják a dolgokat.
Előzmény: (Bigmafa 216183)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.