Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Schladming 4 hegy: Planai - Hochwurzen - Reiteralm - Hauser Kaibling
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Hotel Berghof - 2-3-4-5 ágyas családias hangulatú szobák wellness részleggel a Schladming -Dachstein régióban
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
nagyzee
9 élménybeszámolót írt
9
6 éve tag
2023.03.26. 15:37
Március 16-18 között síeltünk itt, ( érdemes előre a skiamade.com oldalon regisztrálni, jár egy ajándék ticket (kipostázzák) , amire akár online is vehetsz előre napijegyet vagy más jegyet, sőt családtagnak is kérhetsz: 5EUR az üres tiket. Érdemes időben előre online megvenni a jegyeket, változnak az árak, ráadásul nem kell a helyszínen sorbaállni...)

Az időjárás már elég meleg volt, ezért a lenti pályák sok gyötrelmet okoztak, főleg amikor másik hegyre akartunk átmenni, le kellett csúszni teljesen a völgybe buckás, kásás, szűk pályákon. ( Már ha valaki nem akart lefele is felvonóval utazni..)

A 3 napban becsúszkáltuk mind a 4 hegyet, Reiteralm bizonyult a nyerőnek, de Hochwurzen felső pályái is elég élvezetesek voltak. Napközben a hegyek tetején a hőmérő bőven 10 fok felett mutatott, ennek megfelelően alakult a hóminőség is, én sajnos azt látom, hogy március 15 már csak kompromisszumokkal alkalmas síelésre itt. Jövőre korábban jövük és talán másik terepre a közelben, Flachau szimatikusnak tűnik.

Szállást a pályától 4km-re találtunk félpanzióval elfogadható áron. Hátrány, hogy naponta autózni kellett 5-5 percet, cserébe egy teljesen korrekt, nyugodt hegyi szállásunk volt reggelivel és vacsival.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.