Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szerbia: Kopaonik, Brezovica

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
holotron9323
75 élménybeszámolót írt
75
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Szerbia: Kopaonik, Brezovica
2006.04.06. 17:25
"a britek az összes utat lefoglalták azonnal a maradék szezonra, és már most foglalják a következő szezonra is."
Miért kell ettől kétségbeesni? Legfeljebb nem a pálya mellett alszol, nagy ügy. Bár lehet hogy felhajtják az árakat, de azért nem hiszem hogy a pályától távolabb mondjuk 25km-es körben ne találnál olcsó helyet. A bérlet más kérdés de szerintem így is olcsóbb lesz mint az osztrák.
Meg aki az ország délkeleti végében lakik annak a benzin miatt még lehet hogy drágább bérletárak mellett is megéri inkább oda menni. Meg talán nem is árt szerbiának ha arra jár az a sok angol, legalább kikupálódnak.

Én inkább arra lennék kiváncsi meddig tart ez a "maradék szezon", olvastam a fórumon olyat hogy ápr 22-ig megy a chopok. Namost ha ott addig van hó, akkor a logika szerint egy magasabb hegyen is kellene lennie ugyanazen időpontig vagy még tovább.

A síterepeknél ilyeneket lehet olvasni:
"Zabljak a Balkán legmagasabban fekvő városa. Zabljakból kiindulva kezdődik a sípályarendszer 1400-2200 méteres tengerszint feletti magasságban, ami garantálja a havat, sokszor egészen május közepéig."
Kopaonikról meg azt írják hogy husvétig van hó, de viszont magasabbról indul mint a Zaljak, 1650 és 2017. Akkor nem itt kellene májusig hónak lennie?

Nem találtam olyan honlapot ami napi hóinformációkat tartalmazna ezekről a terepekről, kopaonik honlapján is márc 15-ei az uccsó. Zabljakról meg semmi. Vajon elképzelhető h ápr 17 körül lehet még ezeken a helyeken csúszni?
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.