Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Magyar síterepek nyereséggel ??!

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Stani
5443 élménybeszámolót írt
5443
Admin
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Magyar síterepek nyereséggel ??!
2006.03.09. 17:52
Hát igen, ez a szomorú magyar valóság…
Marokkóhoz és az ausztrálokhoz még annyit tennék hozzá, hogy
a marokkói síterepeket anno a franciák építették ki a 60-as , 70-es években. Való igaz, hogy ott melegebb van, mint nálunk, de ahogy Agent is említette a hegyek is „kicsit”magasabbak az itthoniaknál, és egy 3000-4000 m magas hegynek már van „valamiféle” hatása.
Ausztráliához még annyit, hogy egy jóval gazdagabb és fejlettebb országról van szó, illetve az osztrák síparadicsomok sem pár órás autóútra vannak, igény pedig volt és van a téli sportokra. S azt se feledjük el, hogy jó néhány ausztrál síterep 5-6 órás autóútra van olyan milliós nagyvárosoktól, mint Sydney, Melbourne…
Hazánk esetében ilyen Sípark szintű helyekre lenne szükség, elszórtan; Bükk, Bakony, Mecsek,Kőszegi, Soproni hg stb. Pl. milyen jó lenne munka, suli előtt után (helyett:) csúszni egyet, úgy, hogy beülsz a kocsiba, felszállsz a buszra, aztán 5-10 perc alatt ott vagy. Nem beszélve arról a tényről, hogy egy külföldi sízést nem mindenki engedhet meg magának, főleg nem többször (egy négyfős családnak egy napos külföldi sízés gyorsan belekerülhet 40-50 000 ft-jába)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.