Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

St. Moritz

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Traveller
43 élménybeszámolót írt
43
12 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: St. Moritz
2024.01.17. 14:54
St. Moritz egy nagyon szép síterep, talán csak a Dolomitok látványosabb Olaszországban. 2024. január közepén síeltünk itt. Mindenhol természetes hó volt, és talán a magassága miatt is kiegyenlítetten és hosszan havasak a pályák és a táj is .Nagyon jól sízhető, szemmel is belátható a haladási irány, döntően dinamikusak a pályák és nagyon jól lekezeltek .
Ám : A felvonórendszer eléggé elavult, kevés a buborékos lift, kopottak az ülések. Meglepetésemre egy felvonó sem fűtött. A méretéhez képest elég kevés az étterem, és nincsenek hangulatos hütték. A pályákat pedig nem számozzák, így azért jobban kell figyelni.
Az még csak elnézhető volt, hogy nem szaladgáltak a legenda szerinti bernáthegyi kutyák rumos hordóval a nyakukban :) de a 87 Frankos napijegy, főleg januárban enyhén szólva Durva volt. Ezt a fenti szolgáltatás hiányosságok tekintetében mondom.
Szóval, aki az olasz, osztrák megapályák színvonalához szokott, annak csalódást fog okozni, egyébként nagyon jó síelni rajta. Ó... ez a fránya Svájc és St Moritz......
Nálam 5 csillag legalja......
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.