Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovákia
Tátralomnic
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Grandhotel Praha**** - modern wellness szálloda Tátralomnicon
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
gyepál
125 élménybeszámolót írt
125
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Tátralomnic
2006.03.16. 10:04
Sziasztok

hazajöttem lomnicról. és gondoltam megosztom mindenkivel az élményeimet. Sajnos lomnicon nem volt módom síelni, mert amikor arra került volna a sor akkor z erős szél miatt leállították a felvonókat, erre érdems felkészülni ha mentek. Viszont a közelben van Zdiar, ami kezdő, vagy újrakezdő síelők számára vagy csak bemelegteni első nap tökéletesen megfelelő. Nagyon kevesen vannak, a pályák is nagyon jók csak sajnos rövidek. A nagy csákámyos pályán egy kisebb ugrató is van, és ze már közelít a piros felé.
stray Smokovecben is jártam, sajnos csak az eredei pálát lehetett használni. Szép pálya, viszont ahol a fákat evitte a vihar könnyen lejegesedik. A lanovka teljesen össze-vissza megy, van hogy fél órát áll aztán meg folymatosan megy fel-le. A baj az hogy hamar meg lehet unni egy fél napnál többet nem érdemes rászánni.(lomnictól 13 perc elektricskával).
Csorba-tó is elérhető lomnicról elektrcskával (kb.30 perc). Itt zártuk a hetet, nagyon élvezetes pálya, igazán jó síelni rajta. Aki az elején található piros lejtőn le tud jönni az bátran felmehet a tetejére.
A lomnici pályáról is jókat hallottam, de a szrencsésebbek sem jutottak a piros pályánál feljebb.
Mindent össze-vetve, irány a Magas-Tátra!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.