Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovákia
Sachticky
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Hotel Sachticka - 3 csillagos szálloda Besztercebánya közelében, Sachticky sípályáinál - szállásfoglalás
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
dannydog
32 élménybeszámolót írt
32
13 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Sachticky
2012.02.19. 08:20
Tegnap, azaz február 18-án (szombaton) jöttünk ki Sachtickyra gondolván, hogy hétvége ide-oda, itt azért akkora tömeg soha nincs. (Nem is volt)
Fél 10-körül értünk fel, még volt hely a felső parkolóan, a pályákon nem sok embert láttunk csúszkálni. Kellemetlen meglepetésként ért, hogy a délelőtti időpont ellenére a pályák már nagyon megviselt állapotban voltak, és ezt nem indokolta a sízők létszáma, valamint az sem, hogy még 10 óra sem volt.
Magyarul a pályán egész napos "buckasízés" volt.
Gondoltuk megnézzük a hátsó kék "5"-ös pályát, mert az ugye kék mivolta révén talán nem buckásodik olyan hamar. Mondanom sem kell, siralmas állapotban volt, talán még rosszabb, mint a többi. Szóval nem értem mit, vagy mit nem csináltak a tótok az éjszakai pályakezeléskor...
Miután lenyeltük ezt, hogy "vasalt" pályán ma nem fogunk síelni, egész jó kis nap kerekedett az egészből, az utolsók között hagytuk el a pályát, mert a hóviszonyok tökéletesek, porhó mindenütt.
A délelőtti sorban állogatás után délutánra gyakorlatilag kiürültek a lejtők, és megállás nélkül tudtunk csúszni majdnem 4 óráig.
Egy napos síelésre tökéletesen alkalmas ez a síterep, főleg ha egy kicsit jobban odafigyelnek a pályakezelésre, de a 20 Eurós napijegyet figyelembe véve nem is olyan olcsó...
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.