Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovákia
Certovica
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Vid
490 élménybeszámolót írt
490
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Certovica
2006.11.08. 14:14
Én 94-ben, vagy 95-ben ott síeltem életemben először. Egy iskolai sítúra(Áron bácsiékkal) volt, nagyon nagy élmény, engem is "elkapott valami" :)
Első csúszásom azon a piroson történt(akkor mintha még kék lett volna) ami a parkolóból indul. Egy osztálytársammal inndultunk neki golyóban, nem túl hosszú idő után megpróbáltuk alkalmazni a könyvemből tanult hóeke technikát,(ez abban a sebességtartományban már nem a legmegfelelőbb megoldások közé tartozott), aztán nem kis esés. Máig emlékszem a jelenetre. aztán ezt még néhány hasonló követte, de a hét végére már egész jól ment. (Persze nem túl jól :) )
A tányéros felvonókat(akkor még csak az volt) sem sikerült elsőre használni. Még jó hogy a parkolóbol indult az illető pálya. Nem emlékszem hogy különösebben meredekek lettek volna a pályák, a baloldali feketét leszámítva, nekem átlagosnak tűntek.
Mi messzebb szálltunk meg a pályáktól, egy régi turistaszállóban.

Egyébként elég bunkó módon viselkedtünk, ha állt egy emberünk valahol a sorban mindig besorolt mögé az egész csapat, és ezért rendszerint nem szóltak.
Nekem ez a síelés talán nagyobb élmény volt, mint azóta bármelyik utam.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.