Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovákia
Certovica
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Takács L
1 élménybeszámolót írt
1
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Certovica
2007.02.09. 14:52
Mi most jöttünk meg Certovicáról, és sajnos mi is a STIV panzióban laktunk 5 éjszakát.Ha ingyen lenne a szállás akkor sem mennénk vissza.A személyzet hozzáállása, és mentalitása kritikán aluli volt.Nem vendégnek, hanem megtűrt személyeknek éreztük magunkat, lekorlátozva mindenféle kicsinyes szabályokkal.
Miután befizettünk négyen a szaunázásra és merészeltünk 5 percel hamarabb megérkezni, a pincér az óráját nézve kivárta a kezdés idejét mig mi ott álltunk a folyosón egy szál gatyában.
Pedig se előttünk se utánunk nem volt más befizetve.A hat nap alatt egyszer sem takarították le a pályákat ,pedig minden nap esett a hó.Az utolsó két nap már csak az elvetemültek mentek le sielni, olyan buckás volt a pálya.Este 7-kor bezárták kulcsra a panziót!Se ki se be! Az izzókat kicsavargatták a szobákban és a fürdőszobákban. Csak a mennyezeti világított. Az ebédlőben is mindig félhomály uralkodott.Bolt sehol, a panzió készlete már a negyedik nap elfogyott (jégkrém, édesség, ásványvíz,chips,üdítő).Hazainduláskor nem akarták visszaadni a fiam letétben hagyott útlevelét, azzal a kifogással, hogy nincs meg egy vizespohár a szobában, ami pár perc keresgélés után ott volt a másik(már átvett) szobában. És mindez olyan formában és kiabálással, mintha lopni mentünk volna oda.De ekkor már nekünk is betelt a pohár, és az egyetlen magyarul tudó vénembernek mindenki elmondta, hogy az életben ide nem jövünk, de csak mosolygott rajta.Ha nem lett volna jó a társaságunk, már másnap haza jöttünk volna.
Ha nem akartok egy rossz hetet szerezni magatoknak, akkor ne menjetek oda.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.