Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Sankt Anton - Ski Arlberg - Lech - Zürs - Warth
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
bree
16 élménybeszámolót írt
16
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Sankt Anton - Ski Arlberg - Lech - Zürs - Warth
2008.02.17. 12:16
Sziasztok!
Február 9-16ig fantasztikus egy hetet töltöttünk el St.Anton am Arlberg és Lech-Zürs siterepén.A heti idöjárást könnyen lehet jellemezni,felhöt sem láttunk egy héten keresztül.Igy elég barnán tértünk haza.
A tapasztalatok:
A megérkezés után akadt némi afférunk az elöre lefoglalat szállásunkkal ugyanis az appartman valahogy nem az volt mint amit elöre lelevelezve elöleget elutalva 11 före foglaltunk.De aztán a néni miután rájött hogy attól hogy nem vagyunk angol vagy amerikai esetleg holland sitúristák csak egyszerű magyarok,hülyék mi sem vagyunk.kiderült hogy mégis megvan a 2007es épitésü appartmanházában a helyünk.Ugyhogy elsö este volt kis rossz érzése a társaságnak.St Antonnak mint sihelynek a véleményem szerint a neve nagyobb mint a siélmény amit a pályái adnak.
És nagyon lehuzás szaga van a dolognak.(Tavaly télen az legalább ilyen nagy nevü Ischglben ilyet nem tapasztaltunk).Ellenben Lech-Zürs terep nekünk sokkal jobban tetszett.Igy vasárnap Antonban,hétfötöl-szerdáig Lechben és Zürsben csuszkáltunk.
Utána ujra Antonnak a Rendlbahn felöli oldalán töltöttük a napok nagy részét,és csak délután mentünk át az Antoni oldalra ahol egész héten nagy volt a tömeg tele angliából és amerikából érkezett hát sielést csak messziröl ugató situristákkal.A hüttézés mindkét Arlbergi régioban kimagaslóan drága még tiroli viszonylatokban is.Pl egy csapolt weizenbier olyan 5-5,5 eur ami azért még zillertalban sincs több 4 euronál.A kaják is olyan +30-50%kal drágábbak.dehát megtehetik.
A bérlethez járó gratis sibuszt érdemes használni mert olyat hogy parkolo esetleg ingyen nincs.és ami parkoló St.Antonban van nagyon kevés.Bár ez csak Antonra jellemzö Lech-Zürs terepén ez másképp van.Illetve ahogyan az ember Ausztriában általában megszokta.
Aki a délutáni pályán lévö Apres-ski bulikat kedveli az Antonban az 1-pálya melletti Mooserwirt nevü hüttét ki ne hagyja ha arra jár.
Minden nap oriási buli van délután 4-töl 8-ig.
Ja és mégegy,magyar hangot egy hétig a sajátunkon kivül nem hallottunk.
Összeségében nagyon jól éreztük magunkat az egy hét alatt de ha sielést veszem akkor Lech-Zürs rendszerbe akár holnap is visszamennék,De St.Antonnál azért jobb helyek is vannak nyugat-ausztriában.
bree


h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.