Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Sankt Anton - Ski Arlberg - Lech - Zürs - Warth
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
esslegg
97 élménybeszámolót írt
97
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Sankt Anton - Ski Arlberg - Lech - Zürs - Warth
2009.02.08. 21:34
szia,

én múlt hét végén csúsztam ott 2 napot, egyet St.Antonban, egyet Lech/Zürs-ben. Mindkét terep csillagos ötös, hatalmas freeride lehetőségekkel friss hó esetén - múlt hvégén ez már nem annyira volt igaz, de a pályákon minden ok.
St.Antonon belül valóban jó a Rendl oldal, ami még délután sem volt buckás, meg a Valluga alatti rész. Érdemes felmenni a csúcsra is (ide lécet nem lehet felvinni, csak túravezetővel), a kilátás pazar.
Lech/Zürsben elsősorban a zürsi rész bal oldala tesztett, reggel itt kezdtünk, és szinte üres pályákon gyönyörű íveket tudtunk húzni. Utána továbbálltunk Lechbe (síbusszal átmenni gyorsabb, mint lécen Zug-on keresztül)- arrafelé is jó pályák vannak, de több déli fekvésű, így hamar buckásodtak. Van egy komoly funpark is, kék-piros-fekete minősítésű elemekkel, hogy mindenki tudjon a szintjének megfelelőt választani :-) Lech falu talán a leghangulatusabb, de nagyon elit. Visszafelé a völgy másik oldalán jöttünk, ott is találtunk jó pályákat, bár a nagy szél miatt több liftet lezártak.
Egyszóval, mindkét nap kellemesen elfáradtunk - de a terep egy hétre (sőt hetekre) teljes élményt ad :-) Cserében valóban nem olcsó - napijegy 42.5 EUR, hütték (amelyek szinte kivétel nélkül felszolgálósak)is 30-40%-kal drágábbak a szokásos osztrák áraknál (gulyásleves - 7 EUR, túrós rétes - 7 EUR, pohár üdítő - 5 EUR).
Én már évek óta készültem ide, és nem csalódtam, uh csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek belefér / arra jár.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.