Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovénia
Kope
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Kellyn
12 élménybeszámolót írt
12
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Kope
2007.01.29. 19:53
Szia Antmes!

Hát visszatértünk Koperól, és jó volt! Ebben a BOOM ajánlatban utaztunk, 3 napra, a szállás igen, elég turitstajellegű volt, bár volt fürdő a szobában de milyen (a viz nem ment le a zuhanyzóban, a páromat fejbevágta a zuhanyrózsa amikor megnyitotta a vizet, és kb ugy 17 fokra voltak képesek felfűteni a szobákat...) de ettől eltekintve nem volt rossz, a kaja viszont tök jó volt (büféreggeli, menü vacsora a sipályánál). Csodás a hely, gyönyörű a környezet, elég kemény út vezet fel Kope ra, bár most csak 55 cm hó volt. Szakadékok mellett kell felmenni, alig fér el két kocsi egymás mellett a szűk kis szerpentineken, és a helyiek kotornak lefele a lejtőn, te meg állj félre ha tudsz. Viszont jól tisztitott utak voltak, nem kellett hólánc (még).
A pályák nem rosszak, van egy hosszú kék PUNGART a neve ha nézed a pályatérképet, nekünk tök jó volt, bár mi csak tavaly kezdtünk sielni. Viszont szinte mindig sor volt a felvonónál. Sokat kellett botozni ha egyik pályáról át akartál menni a másikra, távol voltak egymástól a felvonók.
Egészében jó volt, szerintem érdemes kimenni akár egy napra is ha úgy gondoljátok, meg hát ti közelebb vagytok a határhoz. Érdemes pályán menni Celjéig, aztán ott lehajtani Dravograd felé. ha van kérdésed irj!
kope.jpg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.