Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Németország
Zugspitze
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
RM
873 élménybeszámolót írt
873
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Zugspitze
2006.12.11. 08:50
Hetvegen vegre sikerult eljutni a Zugspitzere. Sajna az idovel csak reszben volt szerencsenk, az eros havazasnak koszonhetoen friss hoban tudtunk sielni, de a kornyekbol nem sokat lattunk. A palyarendszer nem tul nagy, de kellemes. 2 piros palya, az egyik eleje olyan feketes volt nyitva. Ezeket egy hatuleses, buborekos Doppelmayer szolgalta ki, 0 sorbanalas, nagyon szuper. A masik oldalon 4 csakanyos es kek palyak vannak.
Mi osztrak oldalrol mentunk fel. Eloszor 2900m magasba visz fel egy hipemodern 80 fos kabinos aztan ala lehet szallni 2600m-re (sipalyak teteje) egy masik gondolaval. Innen ketfele lehet venni az irany a fent emlitett huzos liftek ill. ulos lift iranyaba. Az elso kabinos allomasan az osztrak lift kijaratanal van egy muzeum, ami bemutatja, hogy indult a Zugspitze, liftepitesek ...
Honlap: https://www.zugspitzbahn.at
Mi 40 km-re Schwangauban szalltunk meg. A kiralyi kastelyoktol 1,5 km-re. ( https://www.neuschwanstein.com ) Hat aki erre jar az feltetlenul nezze meg, tenyleg csodalatos! Az eletveszely tablakkal nem kell foglalkozni telen! Meg kell nezni a Marien brücket (hid) is. Elotted a kastely, alattad a vizeses ... A latvany pazar!
A szallas is szuper volt. Komplett lakas (apartman) mindennel felszerelve. Itt a cim: http://www.landhaus-keck.de
92EU-t fizettunk 3 fore, 2 ejszakara. A masik 80EU volt 2 fore/2 ejszakara. A 3 fosben 4-en is kenyelmesen el lehet aludni.

Schwangauban is van sielesi lehetoseg, de ez meg nem volt nyitva ho hianyaban.(http://www.tegelbergbahn.de )

A kornyeken egyebkent tobb palya is van. ( https://www.zugspitzarena.com )
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.