Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síkabát szellőzés (kis gond van)

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Vid
490 élménybeszámolót írt
490
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síkabát szellőzés (kis gond van)
2007.02.07. 13:25
Ti izzadósok nem öltöztök kicsit túl? Mert én is izzadok(nék) rendesen, ha ilyenkor nem vennék le mindig egy réteget, amíg nincs melegem.
Egyébként ajánlom figyelmetekbe a windblock nevű anyagot a polártektől. Ez nem 100%-ig szélálló, mint a windstopper, csak 80, vagy 90 km/h-ig. És pont ezért nagyon jól szellőzik, ugyanakkor nem fázik benne az ember ha egy kicsit fúj a szél.
Sajnos amikor én vettem a poláromat ez elég ritka volt, mert vagy windstoppert láttam, vagy síma nem szélálló polárt. Remélem azóta változott a helyzet.
Szintén jó még a két nem szélálló pulcsi egymásra.
Erős napsütésben még ez a windblock is sok tud lenni, ha nincs túl hideg. Én dzsekit csak akkor veszek fel, ha tényleg hideg van, vagy tudom hogy olyan pályaszakasz jön, amin állandóan esni fogok.
Ez alá a polár alá még beférne egy szűk pulcsi, és akkkor szerintem nahgyon hidegben is elég lenne, de még nem próbáltam.
Még olcsóbb megoldás, egy nem túl szuper, ámde bő dzseki, amin vannak szellőzők, és így olyan mértékben lehet átáramoltatni rajta a levegőt, ami pont jó. Erre szinte akármilyen dzseki megfelel, csak legyen szellőző a hónaljában, és mint mondtam, ne legyen tűl szűk.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.