Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síkabát szellőzés (kis gond van)

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
apalermoi
247 élménybeszámolót írt
247
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síkabát szellőzés (kis gond van)
2007.02.07. 15:13
Én speciel nem azért izzadok, mert melegem van, hanem csak úgy. Mondjuk egyéb sportokban is elég két lépés, és csorog rólam..
Ha mondjuk lenne olyan napsütéses pálya, hol 2 órán keresztül csúszok, majd pedig beülök a felfűtött liftbe, akkor talán megpróbálnék egy szál pulcsiban síelni. De mondjuk ahol én jártam eddig, ott van napsütéses pálya, meg árnyékos. Az árnyékoson meg ugye általában fázik az ember, főleg hogyha azon a kevéske rétegen amit tanácsolsz, 1 liter víz leledzik (mert azonnal ugyebár nem tűnik el semmilyen polar stb. cuccról)
Szóval, hogyha nem vinnék kabátot, akkor a liften, vagy hidegebb részeken megfáznék, hiába süt a nap. azt meg nem nagyon szeretném, hogy egy kabátnyi hátizsák lógjon a hátamon és minden fekete pálya vagy árnyékos szakasz előtt fel kéne vennem.
De nekem speciel megfelel polartec stretch pulcsi + lélegzős kabát párosítás, még napi 2 liter vizet is elvezet belőlem, ha van rá ideje. Csak a 6 napra 6 pulcsi kicsit drága, öblítő nyista, ezek után el lehet képzelni....
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.