Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Csődben a hazai síterepek? Gondolatok egy gyönge síidény után

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Stani
5443 élménybeszámolót írt
5443
Admin
2007.04.23. 21:51
Tzoli: természetesen maga a Snomax nem a direkt baktérium, mivel a baktérium becses neve Pseudomonas syrange, ami a Snomax hatóanyaga, sry ha félreérthetően fogalmaztam.

Vasssy: úgy gondolom, hogy a magyar sípályák sohasem vehetik fel a versenyt az Alpokkal (pl), mivel ehhez sokminden hiányzik, leginkább egy két, háromezer méteres hegy. De nem is ez lenne a céljuk, hiszen néhány 300-400 m hosszúságú pályán egy hétig halálraunná magát az ember. De a hósport, a sísport közelebb hozása az emberekhez c. fejezetbe tőkéletesen beleillene. Arról meg nem is beszélve, hogy beülsz a kocsiba v felszállsz a buszra és 5-10 perc alatt ott vagy a sípályánál (pl munka előtt, után, helyett:))
Kétségkívül a klímánk nem a legideálisabb ehhez, de ha teszem fel a Síparkban 50 hóágyú lenne (ennyi vélhetően soha nem lesz), akkor az idei szezont Karácsonytól a hosszú hétvégig (márc 15-18.) végig tudták volna vinni, s nem csak egy kezdőlejtővel 33 napot kreálni. Bár a hóágyúszám és az időjárás; az idei "tél" tudatában ez is elismerésreméltó!
Biztos vannak ennél nagyobb üzletek is, de egy balatoni étterem, strand üzemeltetése mennyivel jobb üzlet? Hiszen az is csak szezonális, ráadásul a Balatonon nagyon optimistán max. két hónap a fürdőszezon.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.