Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Flims - Laax - Falera témájú cikkeink

Hórekord után újabb síterepek nyitnak Svájcban

Ezen a héten már Svájcban is a második körét futja a havazás. Csak a második havazásból 40-70 cm friss hó érkezhet péntekig a svájci hegyekbe. A korai tél miatt több síterep is kinyithat a következő hétvégén.

Parti a pályán: tavaszi sí- és snowboard fesztiválok

2020.03.01. sielok.hu
Manapság már nemcsak nyáron vannak zenei fesztiválok, hanem a téli szezonban is, illetve annak a végén. Egyre több síterepen időzítik a tavaszi hónapokra ezeket a rendezvényeket. Nézzük, idén hol táncolhatunk sí- vagy snowboardcipőben!

20 ezer dollárt felejtett a sílift kabinjában

Sokan vagyunk úgy, hogy jól jön egy kis zsebpénz a síelésnél, és a hüttézés sem 2 euró mostanában. Van, aki kicsit jobban rászámol a költségekre. Egy kínai síelő a hátizsákját és benne 20 ezer dollárt hagyott el egy svájci sílift kabinjában.

Svájcban van a világ legjobb freestyle síterepe

2019.12.06. sielok.hu
Nem hiába választotta idén a Worlds Ski Awards bizottsága a kategóriájában a legjobb freestyle síterepének a LAAX Snowpark-ot, hiszen itt található a világ legnagyobb félcsője, valamint egy olimpiai méretű professzionális kicker line és összesen több mint 90 akadály szétszórva a négy hóparkban.

Svájci síterepek: nyitás és zárás a nagy havazás után

A nagy havazások általában jót és rosszat is jelentenek a síterepeknek. Ha pont az a hómennyiség érkezik meg, ami a nyitáshoz szükséges, akkor nagy az öröm. Ha már üzemel a síterep, és a hóvihar miatt be kell zárni ideiglenesen, akkor már más a nagy havazás megítélése.

Sérülése után először versenyez Gyarmati Panka

2018.01.17. MSBSZ
14 hónappal sípcsonttörése után először versenyez Gyarmati Panka. A napokban rendezik az egyik legpatinásabb snowboard versenyt, a Laax Opent Svájcban, amely egyben az utolsó kvalifikációs verseny is a három hét múlva kezdődő phjongcshangi téli olimpiára.

Val Thorens lett a világ legjobb síterepe

Idén is átadták a síterepek Oscar-jának számító World Ski Awards díjakat. A francia Val Thorens lett a világ legjobb síterepe, valamint országonként is díjazták a legtöbb szavazatot gyűjtött síterepeket.

Hétvégi körkép: újabb sípályák nyílnak Svájcban

Október utolsó vagy november első hétvégéje - csak felfogás kérdése - közeledik az Alpokban. A mostani hétvégére a már korábban üzemelő síterepek továbbra is nyitva tudnak tartani, mellettük azonban már új terepek is jelentkeztek, főleg Svájcban indulnak be a síterepek ezen a hétvégén.

Ezek lettek a világ legjobb síterepei 2014-ben

2014.11.18. sielok.hu
Az elmúlt évben 13 országban járt a Skiresort.de nemzetközi síportál csapata, akik idén már 17. alkalommal osztották ki a "sívilág Oscar díjait". Az elmúlt szezonban 106 síterepet teszteltek, pontoztak, értékeltek, több szempont szerint, így születtek meg a szakmailag is elismert "tesztnyertes kitüntetések".

Laax és Selmecbánya: drágább jegyért kisebb sor

Egyre érdekesebb bérletkonstrukciókkal próbálkoznak a síterepek, ezek közül most a svájci Laax és a szlovákiai Selmecbánya idei újdonságát mutatjuk be, amelynek lényege, ha valaki hajlandó többet fizetni, akkor a liftek előtt nem kell kivárnia a sort a többiekkel, hanem besurranhat a „surranópályán”.

h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.