Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Altaussee - Loser témájú cikkeink

2022.01.06.
Hüttekirálynők és hüttekirályok, válasszatok birodalmat!
Noha még messze van a tél, mégis itt az ideje, hogy álmodozzunk egy kicsit. Összegyűjtöttük a legfrankóbb kis hüttebirodalmakat. Mindenki válasszon egyet magának és képzelje el, hogy ott lakik. Magas élet az Alpokban. Gyerünk!
2020.02.20.
A legpályább pályaszállások Ausztriában, kényelmes síelőknek
Kilométereket buszozni vagy autózni a legközelebbi felvonóig? Sícipőben baktatni akár csak a buszmegállóig igazi kaland, amit inkább kihagynánk. Tegyük hozzá, snowboardbakancsban sem sokkal egyszerűbb. Egy igazi pályaszállás megszabadít ezektől a kényelmetlenségektől, ráadásul ha időben foglalsz, akkor behúzhatod a tutit és semmilyen kényelmi szolgáltatásról nem kell lemondanod. Lássuk a legjobbakat!
2019.12.13.
Lepattant helyett kipattintott szállások a 2019/20 szezonra
A legjobb utazós life hackek egyike olyan szállást választani, amit nemrég nyitottak vagy újítottak fel. Nemcsak a frissen festett falak és az új design nyújtotta luxi érzés miatt érdemes. Valószínűleg a szolgáltatások minőségén is dobtak egyet, ha már befektettek egy komolyabbat. Összegyűjtöttük nektek a mostanában nyitott vagy nyíló szálláshelyeket, hogy ti is jól meghackeljétek az idei síelést.
2019.02.25.
Hórekordok nyomában az Ausseerland régióban
Ez év januárjában tizenöt éve nem látott hómennyiség zúdult Altaussee környékére. Loser síliftjei oszlopostul, ülőszékestül, épületestül tűntek el az 5 méteres friss hóban. Az útmenti hófalak és házakat beborító hópaplanok még most is árulkodnak az évtized havazásáról. Ezt a természeti csodát néztük meg síelős csapatunkkal február közepén.
2019.01.20.
Ausztria: üzemelnek a hókáoszban bezárt síterepek
Az év első két hetében hatalmas havazást kapó síterepeken lassan visszatér az élet a szokásos medrébe. A mostani hétvégén, ha még nem is az összes lifttel, de a teljesen behavazódott stájer és alsó-ausztriai síterepek ismét vendégeket tudtak fogadni.
2019.01.11.
Ausztria: van, ahol már 5 méter vastag a hó!
Hosszú évek januárja óta nem látott vastagságú hóréteg alakult ki Ausztriában az Alpok északi oldalán. A helyi meteorológiai intézet (ZAMG) szerint 30-100 évente hullhat ennyi hó. És még nincs vége! Hétvégén újabb havazás érkezik a már behavazott részekre, keddig további egy méter hullhat a hegyekben.
2018.10.16.
Kipróbálták a hóágyút, szivárványt gyártottak
Ausztria is élvezi a nyárias október utolsó napjait. Bár a hőmérséklet még nem a telet idézi, de már készülnek a szezonra. Loser, a stájer síterep is javában teszteli a hóágyúit. Havat még nem, de vizet már szórnak a hóágyúk, és szerencsés esetben olyan érdekeset produkálnak, amit érdemes lefilmezni.
2017.11.22.
Ezek a fejlesztések lesznek Stájerország síterepein
Jöhet a tél, Stájerország már felkészült arra, hogy fogadja a vendégeit. Az idei téli szezonra is több millió eurót fektettek be Stájerországban, hogy még jobb feltételeket kínáljanak a vendégeknek a téli üdüléshez. A fejlesztések érintik a felvonókat, sípályákat és a hóágyúrendszereket is.
2016.12.20.
Loser: síelőktől gyűjtenek pénzt a hóágyúkra
A stájer Loser igen különös, de az eredmények alapján pozitív módját választotta a fejlesztések finanszírozásának. A hóágyúrendszer modernizálása csaknem 4 millió euróba került, így az üzemeltető a síelőket kérte meg, hogy adakozzanak.
2016.11.04.
Loser: ismét bérletcsoportot váltott a stájer síterep
A tavalyi szezon egyik váratlan lépése az volt, hogy Loser síterepe otthagyta a "hómacikat" (Schneebären) és átpártolt Dachstein West terepcsoportjához. Az idei szezontól minden a régiben, egyéves kitérő után Loser visszatér az egykori szövetségesei közé.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
További sítáborok
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »