Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Silvretta Montafon témájú cikkeink

Mesterséges intelligencia segíti már az ülőlifteket is

2024.02.14. Bata Attila
Az idei szezonban először két alpesi országban, Svájcban és Ausztriában, kezdték meg a mesterséges intelligencia segítségével üzemeltett ülőliftek tesztelését a nagyközönség körében is.

Helyzetjelentés az osztrák sípályák szezonkezdetéről

2022.11.25. Bata Attila
A hétvégén újabb síterepek nyitnak ki Ausztriában. A héten havazás és a hideg is megérkezett a hegyekbe, így sok helyen folyamatosan hóágyúznak és készülnek a nyitásra. A legtöbb síterep december első, illetve második hétvégéjére tervezi a nyitást.

Újranyitnak az osztrák gleccserek hüttékkel együtt

2021.11.22. Stánicz Balázs
A tegnap kevéssel éjfél előtt megjelent rendelet engedélyezi a sífelvonók használatát. A módosított feltételeknek köszönhetően több, eddig is üzemelt síterep döntött úgy, folytatja a síszezont.

Vorarlberg: újdonságok a tartomány síterepein

2018.10.24. Bata Attila
Ausztria legnyugatibb tartományába évtizedekkel ezelőtt még szinte alig jutottak el honfitársaink síelni. Miért is, ha a távoli utazás helyett több tucat jobbnál-jobb osztrák síterep hamarabb elérhető? Mostanra már nemcsak a síelőink, hanem a munkavállalóink is egyre-többen megjelennek a régió síterepein.

Tolakodás a síliftnél: verekedésig fajult a vita

2018.02.19. Bata Attila
A síelés egyik legbosszantóbb pillanata, amikor hosszú sorokat kell kivárni a lift előtt. Még dühítőbb, amikor a sorban azt látod, hogy mindenféle fontos embereket beengednek soron kívül. Az pedig már a pofátlanság teteje, ha valaki hátulról tolakodik eléd. Van, aki szóvá teszi, aztán még bunyó is lehet belőle.

Ezek lettek 2017 legjobb síterepei

2017.12.09. sielok.hu
A világ legnagyobb síterepeket tesztelő oldala, a skiresort.de 2017-ben is díjazta a világ legjobb síterepeit. Idén 11 ország síterepei kaptak elismerést három fő kategóriában.

Vorarlbergben (Ausztria) is nyitott az első síterep

2017.11.11. Bata Attila
Szombat reggel a legnyugatibb osztrák tartomány, Vorarlberg is megkezdi a 2017/18-as szezont. Először Silvretta Montafon síterep indítja be a lifteket, egyelőre még csak hétvégi üzemmódban. Novemberben hétközben még zárva tartanak, a teljes üzem november 30-án kezdődik.

Sok síterep nyit Tirolban és Vorarlbergben

2016.11.17. Stánicz Balázs
A hétvégén valóságos tömeges nyitások várhatóak országszerte, nem lehet kivétel ez alól a két nyugati tartomány Tirol és Vorarlberg sem. A múlt pénteki havazások helyenként 40-60 cm friss havat hoztak. Az egésznek a szépségén ront az időközben megérkezett enyhülés.

Obertauern, Ischgl és Montafon mától nyitva!

2015.11.26. Bata Attila
Három nagyszerű osztrák síterep kezdi meg az idei szezont csütörtökön. Három különböző osztrák tartomány síterepe időzítette mára a nyitást. Obertauern (S) csütörtökön kedvezményes síeléssel nyit, Ischgl (T) már az első napon rengeteg pályával, míg Montafon (V) az első vorarlbergi síterep, amely kinyit az idén.

Ezek lettek 2015 legjobb síterepei

2015.10.17. sielok.hu
A világ legnagyobb síterepeket tesztelő oldala, a skiresort.info 2015-ben is díjazta a világ legjobb síterepeit. Idén tíz országnak jutott az elismerésből, melyet három fő kategóriában osztottak ki. A „sívilág Oscar-díjának” is nevezett kitüntetést idén 18. alkalommal adták át.

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.