Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Skalka témájú cikkeink

2020.01.08.
Skalka újdonságok: fizetős parkolás és öltöző sífutóknak
Az idei szezontól már fizetni kell a parkolásért a Körmöcbányához (Kremnica) közeli Skalka síterepén. Ezzel egyidőben öltözőkonténereket helyeznek el a sífutópálya közelében.
2019.12.30.
Szeretsz sífutni? Ezeket a helyeket ajánljuk Szlovákiában
Mióta rákaptunk a sífutásra, minden évben többször is kiruccanunk Szlovákiába, hogy hódoljunk új szenvedélyünknek. A szlovákok egyre jobbak a sífutópályák kezelésében, és van pár titkos hely, ahol szinte mindig jó minőségű a hó, és kezelt pályák várnak.
2017.09.21.
Itt lazíts síelés után: élményfürdők Szlovákiában
Bejártuk a szlovákiai síterepek közelében található legjobb termál- és élményfürdőket, és elmondhatjuk: az elmúlt években rengeteget fejlődött a wellness kultúra északi szomszédunknál. Több síterep kombinálja a síbérletét az aquapark belépővel, kár lenne kihagyni a csobbanást!
2009.02.16.
Fekete krónika az előző napok eseményeiből
Az elmúlt napokban sem csak a jó hírek érkeztek a sípályákról. A szomszédos országokban, Szlovákiában és Ausztriában ismét halálos áldozatokat követeltek a sípályák. Sokan a komoly lavinaveszély ellenére pályán kívülre merészkedtek, csak a szerencsén múlt, hogy túlélték a kalandokat.
2009.01.02.
Szlovák körkép: kinyitott a Lomnici-nyereg is
Szlovákia egyik legmagasabb és legmeredekebb pályája rendszerint a karácsonyi ünnepek tájékán nyílik meg, az idén kicsit késett a megnyitó, de mától már jár a kétüléses lift és az egyik pálya is síelhető. Az előző szezonokban még május közepén is lehetett ezen a síterepen síelni.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »