Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡
ROVATOK    HÍREK    HÓJELENTÉS    WEBKAMERÁK
TÉLI SPORTOK    FELSZERELÉS    GALÉRIA
JÁTÉK    AKCIÓK    FÓRUM    SZAKÉRTŐK
h i r d e t é s
SÍTEREPAJÁNLÓ
Rax - Raxalpe
Hótalpas túrák 1600m-en a Rax fennsíkon
Kreischberg - Murau
A magyarok kedvenc síterepe! 42 km kezelt sípálya, 13 lift!
Lachtal
Hóbiztos sízés 1600 és 2222 m közötti magasságban
Rogla
Hóbiztos családi síterep
Budapesttől csak 4 órára!
UTASBIZTOSÍTÁS -10%
KÖVESS MINKET!
facebook twitter googleplus youtube instagram

Szilvásvárad témájú cikkeink

2017.12.24.
Ünnepek előtti körkép a hazai sípályákról
A tavalyi szezonhoz képest idén decemberben a hazai hóhelyzetet tekintve valamivel rosszabbul állunk. Több síterepünk (Eplény, Bánkút és Sátoraljaújhely) is kinyitott jelenleg és néhányan (Mátraszentistván és Kékestető) az ünnepek vége felé tervezik a pályák megnyitását.
2017.03.30.
Remek szezont zártak a magyar síterepek
A tartósan hideg téli időjárásnak köszönhetően összesen 98 napon át élvezhettük a hazai síelés örömeit és egy kivételével minden működő síterepünk ki tudott nyitni. Az idei év a nagyobb síterepeknél a fejlesztésekről fog szólni, lássuk hol mire számíthatunk.
2017.01.20.
Hazai csoda: szinte az összes síterep üzemel
Bizony nagyon régen történt meg, hogy az ország szinte összes síterepe egyidőben üzemelni tud. Az öt hóágyúzható síterepünk már december óta állja a hazai síelők rohamait. A természetes hóval üzemelő síterepek a múlt hétvégén ébredtek fel. Ezen a hétvégén végre Dobogókő is megkezdheti a szezont.
2017.01.13.
Végre újabb síterepek is kinyithatnak a hétvégére
A hidegnek és a hóágyúknak köszönhetően öt hazai síterepünkön (Mátraszentistván, Eplény, Visegrád, Kékestető és Sátoraljaújhely) már hetek óta lehet síelni. A végre megérkezett természetes égi áldás segítségével a hétvégére már a hóágyú nélküli síterepek is kinyithatnak.
2016.12.23.
Karácsony előtti helyzetkép a magyar sípályákon
Évek óta nem látott választék köszönt azokra a síelőkre, akik karácsony idején az itthoni síterepeken szeretnének csúszni. Az elmúlt hetek hideg időjárásának és a hóágyúzásnak köszönhetően összesen öt hazai síterepen (Eplény, Mátraszentistván, Visegrád, Sátoraljaújhely és Kékestető) várják a síelőket.
2015.12.28.
Tavaly ilyenkor kezdődött meg itthon a síszezon!
Ezekben a napokban nyitották meg az első pályákat tavaly hazánkban. Az időjárás az idén sem erőltette meg magát, hogy besegítsen egy korábbi szezonkezdethez, de legalább a következő napokban elég hideg lesz a hóágyúzáshoz és tavalyhoz képest csak kisebb késéssel kezdődhet az idei szezon!
2015.02.20.
Napsütéses hétvége előtt a hazai síterepek
Az összes hóágyúzható hazai síterepünkön lehet a mostani hétvégén síelni, de ehhez még hozzájön néhány olyan síterep is, ahol csak a természetes hóra alapozhatnak. Éjszaka fagyok, nappal pedig napsütés alakítja majd a hóréteget a pályán, várhatóan sokan fogják kihasználni a kedvező hétvégét.
2014.12.31.
Csütörtöktől Szilvásváradon is lehet síelni
A hideget kihasználva Szilvásváradon is beindították a hóágyúkat. Ennek köszönhetően szépen gyűlik a hó a lejtőn, és Újév napján délutántól beindítják a felvonót. Január 1-jén 13-17 óra között lehet majd síelni. Péntektől, ameddig az időjárás engedi, folyamatos nyitvatartással várják a síelőket.
2013.12.15.
A kisebb magyar terepek is várják a szezont
Ha a hazai síelésről beszélünk, leginkább a nagyobb és ismertebb síterepek kerülnek szóba. Vannak azonban kevésbé ismert hazai sípályák is, amelyeket mindenképpen érdemes lesz kipróbálni az idén, ha a hóviszonyok engedik.
2011.03.17.
Több mint 100 napja lehet síelni Eplényben
Nincs mese, itt a hazai síszezon vége. A tavaszi időjárással csatában álló pályák közül Kékestető kedden elköszönt vendégeitől, s a szomszédban, a Mátraszentistván Síparkban is lehúzták ma a rolót. Egyedüli havas terepként egyelőre még marad az immár századosi rangban pompázó Eplény.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Szeretném megkapni a síelők.hu friss híreit és síelőknek szóló aktuális ajánlatait.
Elfogadom az adatvédelmi elveket.
Hírlevél archívum »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 78 vendég és 5 regisztrált felhasználó látogatja.
Asztali nézet