Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Napsütéses hétvége előtt a hazai síterepek

2015.02.20. sielok.hu

Az összes hóágyúzható hazai síterepünkön lehet a mostani hétvégén síelni, de ehhez még hozzájön néhány olyan síterep is, ahol csak a természetes hóra alapozhatnak. Éjszaka fagyok, nappal pedig napsütés alakítja majd a hóréteget a pályán, várhatóan sokan fogják kihasználni a kedvező hétvégét.
Két legmodernebb síterepünkön is a szezon legjobb körülményeit ígérik nekünk erre a hétvégére. Eplényben az összes felvonó üzemel és az 5-ös pálya kivételével az összes pályán lehet csúszni. Pénteken este 10 óráig tartanak nyitva.

Mátraszentisvánban is minden lift üzemel és az összes pályán lehet síelni. Itt pénteken és szombaton este 9-ig lehet síelni, szombaton és vasárnap élő zene szórakoztatja a vendégeket.

Kékestető
Kékestető
Kékestetőn pénteken és szombaton esti síelés lesz. A déli oldal pályája a felvonó hosszában síelhető.

Visegrád
Visegrád
Visegrádon ma hajnalban is hóágyúztak, ezért az összes nyitva tartó hóágyús pályán (1/A, 2/A és bébi) kiváló hóviszonyok vannak, a szezon legjobb pályáival várják a most, illetve a hét végén hozzájuk érkezőket. 

A Zempléni Kalandparkban az ideiglenesen lezárt 2-es pályát ismét hóágyúzták, péntektől újból lehet ezen a pályán is síelni.

A pécsi sípályán péntek délután 13 órától és szombat délelőtt 10-től lehet síelni.

Tányéros felvonó Dobogókőn
Tányéros felvonó Dobogókőn
Továbbra is üzemel Dobogókő, az üzemeltetők (és a meteorológusok) szerint ez már nem biztos, hogy sokáig tart, így mindenkit arra biztatnak, hogy látogassanak el, amíg lehet.

Nagy Hideg-hegyen is lehet síelni a hétvégén, aktuális információk a fórumunkban.

Bánkúton is van még hó, itt az időjárás dönt arról, hogy meddig lehet a pályákat használni.

Szilvásváradon már nincs elég hó, itt zárva tartanak a hétvégén.

A körkép még azelőtt készült, hogy a síterepek hétvégi előrejelzései megjelentek volna. Esetleges változások esetén a cikket frissítjük. Az aktuális állapotokról a fórumunkban vagy a síterepek honlapjain lehet tájékozódni. 
KOMMENTEK

Szállástippek
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.