Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hétvégi hazai körkép: új síterepek nyitnak!

2019.01.10. 2019.01.11. Bata Attila | frissítve: 2019.01.11.

A szezon eddigi legjobb kínálatával, a legtöbb sípályával várják a hazai síterepek a vendégeket a mostani hétvégén. A héten új pályákat nyitottak meg Eplényben, Mátraszentistvánban és Visegrádon. Új pálya nyílik Sátoraljaújhelyen és végre kinyit Kékestető, Nagy hideg-hegy és Bánkút is.
Kép: Sípark Mátraszentistván
Kép: Sípark Mátraszentistván
Eplényben extrapéntekkel kezdődik a hétvége, vagyis pénteken munka után 18 és 22 óra között kedvezményesen lehet síelni. Itt tökéletesen sikerült eddig a hét. Sikerült hóágyúzni, természetes hó is esett, újabb pályákat nyitottak meg, már az A1-es, A7-es, Q3-as, A6-os és a Q2-es pályák üzemelnek.

Mátraszentistvánban hasonlóan telt a hét. Friss hó érkezett a természettől és a hóágyúktól. Sikerült a 3-as pályát is megnyitni a héten. Pénteken és szombaton este is lehet síelni.

Visegrádon 9-21-ig tartanak nyitva naponta. Itt a 2/A pálya nyílt meg a héten az 1/A és a bébi pálya mellett. Természetesen itt is sokat javított a körülményeken a hóágyúzás és a havazás. Ma már a 3/A pálya is használható lesz 17 órától!

Sátoraljaújhelyen már eddig is lehetett síelni. Szombaton a II-es pályát is megnyitják, igaz délig csak korlátozottan használható a síterep síverseny miatt.

Kékestető az idei szezonban péntek reggel nyit ki először a felső résszel. Itt már az első napon lehet este is síelni.

Péntektől Bánkúton is lehet síelni, az alábbi pályák lesznek nyitva:

Aki jó erőben érzi magát és fel tud gyalogolni Nagy Hideg-hegyre, azt ratrakolt pályával várják.

A pécsi helyzet:

És a végére egy meglepetés! Szilvásváradon is elkészültek a pályával. Szombaton és vasárnap 10 és 16 között várják a síelőket!

Dobogókőn még várni kell.

KOMMENTEK
százas | 2019.01.10. 20:03
"Aki fel tud gyalogolni". Istenem! Nagy Hideg-hegy! Királyréttől még nyáron is másfél-két óra. Most volta Selmecbányán, ami hasonló paraméterekkel bír. Ott meg tudták csinálni?
M61021 | 2019.01.11. 09:14
És akkor is csak a kispályán síelhetsz Hideghegyen... Tényleg nem egy vonzó ajánlat. Talán a parkolásért nem kell fizetni a Cseresznyefásnál. A lecsúszás lehet még jó, ha nem sajnálod a lécet.
Adamant | 2019.01.11. 10:00
A nem kezdők hova menjenek? Legalább tájékoztatnának, hogy az eplényi 4-es vagy MSZIstváni 1 - es mikor nyit ki?? Mármint ők, nem a Sielok.hu.

Szállástippek
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.