Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Hétvégi hazai körkép: új síterepek nyitnak!

2019.01.10. | Frissítve: 2019.01.11. | Szerző: Bata Attila
A szezon eddigi legjobb kínálatával, a legtöbb sípályával várják a hazai síterepek a vendégeket a mostani hétvégén. A héten új pályákat nyitottak meg Eplényben, Mátraszentistvánban és Visegrádon. Új pálya nyílik Sátoraljaújhelyen és végre kinyit Kékestető, Nagy hideg-hegy és Bánkút is.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Eplényben extrapéntekkel kezdődik a hétvége, vagyis pénteken munka után 18 és 22 óra között kedvezményesen lehet síelni. Itt tökéletesen sikerült eddig a hét. Sikerült hóágyúzni, természetes hó is esett, újabb pályákat nyitottak meg, már az A1-es, A7-es, Q3-as, A6-os és a Q2-es pályák üzemelnek.

Mátraszentistvánban hasonlóan telt a hét. Friss hó érkezett a természettől és a hóágyúktól. Sikerült a 3-as pályát is megnyitni a héten. Pénteken és szombaton este is lehet síelni.

Visegrádon 9-21-ig tartanak nyitva naponta. Itt a 2/A pálya nyílt meg a héten az 1/A és a bébi pálya mellett. Természetesen itt is sokat javított a körülményeken a hóágyúzás és a havazás. Ma már a 3/A pálya is használható lesz 17 órától!

Sátoraljaújhelyen már eddig is lehetett síelni. Szombaton a II-es pályát is megnyitják, igaz délig csak korlátozottan használható a síterep síverseny miatt.

Kékestető az idei szezonban péntek reggel nyit ki először a felső résszel. Itt már az első napon lehet este is síelni.

Péntektől Bánkúton is lehet síelni, az alábbi pályák lesznek nyitva:

Aki jó erőben érzi magát és fel tud gyalogolni Nagy Hideg-hegyre, azt ratrakolt pályával várják.

A pécsi helyzet:

És a végére egy meglepetés! Szilvásváradon is elkészültek a pályával. Szombaton és vasárnap 10 és 16 között várják a síelőket!

Dobogókőn még várni kell.

2019.01.10. 20:03:05 százas
"Aki fel tud gyalogolni". Istenem! Nagy Hideg-hegy! Királyréttől még nyáron is másfél-két óra. Most volta Selmecbányán, ami hasonló paraméterekkel bír. Ott meg tudták csinálni?
2019.01.11. 09:14:29 M61021
És akkor is csak a kispályán síelhetsz Hideghegyen... Tényleg nem egy vonzó ajánlat. Talán a parkolásért nem kell fizetni a Cseresznyefásnál. A lecsúszás lehet még jó, ha nem sajnálod a lécet.
2019.01.11. 10:00:18 Adamant
A nem kezdők hova menjenek? Legalább tájékoztatnának, hogy az eplényi 4-es vagy MSZIstváni 1 - es mikor nyit ki?? Mármint ők, nem a Sielok.hu.
Szólj hozzá Te is!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 255 vendég és 16 regisztrált felhasználó látogatja.